spot_img
spot_img
ΑρχικήLaw NewsΔ.Τύπου - ΑνακοινώσειςΥποτροφία μεταπτυχιακών σπουδών εξωτερικού «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ» της Δικηγορικής Εταιρείας Κυριακίδης Γεωργόπουλος

Υποτροφία μεταπτυχιακών σπουδών εξωτερικού «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ» της Δικηγορικής Εταιρείας Κυριακίδης Γεωργόπουλος

spot_img
spot_img
spot_img

 

Η Δικηγορική Εταιρεία ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, τιμώντας την μνήμη του εκ των ιδρυτών της Κωνσταντίνου Κυριακίδη, προκηρύσσει για 3η συνεχόμενη χρονιά, τη χορήγηση ετήσιας υποτροφίας, σε πτυχιούχο Νομικής σχολής των ημεδαπών ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, για μεταπτυχιακές σπουδές επιπέδου Master’s στο Εξωτερικό.
Η υποτροφία αφορά στο Ακαδημαϊκό Έτος 2017/2018.

Η ενίσχυση απευθύνεται σε αποφοίτους νομικής που δε διαθέτουν επαρκή οικονομικά μέσα, διακρίνονται για την οξύνοια, τις ακαδημαϊκές τους επιδόσεις και το ήθος τους και φιλοδοξούν να προάγουν την καινοτομία στη νομική επιστήμη.

Υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι για την υποτροφία Κωνσταντίνου Κυριακίδη θα πρέπει το αργότερο έως την 31η Μαΐου 2017 να υποβάλουν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] τα δικαιολογητικά που απαιτούνται προκειμένου να υποβάλουν εγκύρως την υποψηφιότητά τους για την ανωτέρω υποτροφία.

Η υποτροφία προσφέρεται για την πλήρη ή μερική κάλυψη διδάκτρων ή τροφείων για μεταπτυχιακές σπουδές με σκοπό την απόκτηση μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης Master (LL.M ή M.Sc. ή Master 2 ή Magister Legum) σε αναγνωρισμένα από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της αλλοδαπής, ομοταγή προς τα αντίστοιχα ημεδαπά Α.Ε.Ι., του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας, του Βελγίου ή της Ολλανδίας. Γίνονται δεκτές αιτήσεις μόνον για προγράμματα πλήρους παρακολούθησης, που περιλαμβάνουν συνεχή και αδιάλειπτη παρουσία στον τόπο σπουδών και όχι εξ αποστάσεως.

Λεπτομέρειες για τις προϋποθέσεις και τους όρους υποβολής υποψηφιότητας, είναι διαθέσιμες στο αναλυτικό κείμενο της προκήρυξης στα παρακάτω link:

http://www.kglawfirm.gr/firm/11/constantine-k-kyriakides-scholarship

http://www.kglawfirm.gr/uploads/pdf/Constantine_Kyriakides_Scholarship_2017-2018_GR.pdf

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΟΥΤΣΟΥ 28, 115 21 ΑΘΗΝΑ
****
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
τηλ. 210 8171500, fax: 210 6856657-8
Ηλ. Διεύθυνση: scholarship@kglawfirm.gr


Για περισσότερες πληροφορίες: Yes. Positive Communication, κα Δραγώνα Τζίνα, τηλ. +30 210 2532687, [email protected]

spot_img

Lawjobs