spot_img
spot_img
ΑρχικήLaw NewsΔ.Τύπου - ΑνακοινώσειςΥποτροφίες στον Φοιτητικό Διαγωνισμό Καινοτομίας ‘Ennovation 2016’ από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της...

Υποτροφίες στον Φοιτητικό Διαγωνισμό Καινοτομίας ‘Ennovation 2016’ από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

spot_img
spot_img
spot_img

Στο πλαίσιο του Φοιτητικού Διαγωνισμού Ennovation (https://ennovation.gr/), τον οποίο διοργανώνουν 18 πανεπιστήμια μεταξύ αυτών και το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, η Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας θα προσφέρει, ως βραβείο, δύο  (2) υποτροφίες απαλλαγής του 50% των διδάκτρων σε φιναλίστ φοιτητές του διαγωνισμού που θα υποβάλλουν αίτηση φοίτησης στα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών του τομέα Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών σε επόμενο ακαδημαϊκό έτος.

Η εκδήλωση απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016. Περισσότερα για το διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε εδώ.

Οι δικαιούχοι φοιτητές θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν την αίτησή τους για τα σχετικά μεταπτυχιακά προγράμματα με το πέρας του διαγωνισμού Ennovation 2016 για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος.

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (www.ihu.edu.gr) αποτελεί το πρώτο και μόνο ελληνικό δημόσιο αποκλειστικά αγγλόφωνο πανεπιστήμιο της χώρας.  Παρέχει δεκαεννέα (19) μεταπτυχιακά προγράμματα υψηλής ζήτησης στην αγορά εργασίας στους τομείς της οικονομίας και διοίκησης επιχειρήσεων, του περιβάλλοντος, της ενέργειας, της πληροφορικής, του σχεδιασμού προϊόντων, της ιστορίας, της αρχαιολογίας και της νομικής επιστήμης.

spot_img

Lawjobs