8ο Διεθνές Συμπόσιο “Άθληση, Κοινωνία, Πολιτισμός” της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας

0

Δωρεάν συμμετοχή στο 8ο Διεθνές Συμπόσιο “Άθληση, Κοινωνία, Πολιτισμός” της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας

Δείτε εδώ την ανακοίνωση του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard στην Ελλάδα (Ναύπλιο) σχετικά με δωρεάν συμμετοχή στο 8ο Διεθνές Συμπόσιο “Άθληση, Κοινωνία και Πολιτισμός” που διοργανώνεται σε συνεργασία με την Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία. Το φετινό συμπόσιο, με θέμα “Γλώσσα και αθλητισμός: Οι πολλοί διάλογοι του αθλητισμού”, θα διεξαχθεί 10 με 14 Ιουλίου 2019.

Το Συμπόσιο περιλαμβάνει διαλέξεις, εργαστήρια με παρουσιάσεις και συζητήσεις. Η συμμετοχή στις συζητήσεις απαιτεί προηγούμενη μελέτη βασικής βιβλιογραφίας που θα οριστεί από τους διοργανωτές.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φοιτητές και φοιτήτριες προπτυχιακών σπουδών (3ου έτους σπουδών και άνω) καθώς και μεταπτυχιακοί φοιτητές και φοιτήτριες 2ου και 3ου κύκλου, από τα Τμήματα του ΑΠΘ: Νομικής, Φιλολογίας, Ιστορίας-Αρχαιολογίας, Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Θεσσαλονίκης και Σερρών)

Οι διοργανωτές απευθύνουν επιπρόσθετα πρόσκληση στους/στις μεταπτυχιακούς/-ές φοιτητές και φοιτήτριες και στους/στις Υ.Δ. για εκδήλωση ενδιαφέροντος, με υποβολή περιλήψεων, για παρουσιάσεις σε πάνελ, ενώπιον της επιστημονικής κοινότητας του Κέντρου (CHS) και της Ακαδημίας (ΔΟΑ).

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, ενώ στους/στις συμμετέχοντες/-ουσες διατίθεται διαμονή (σε δίκλινο δωμάτιο) και ημιδιατροφή (πρωινό και γεύμα) στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας (Ολυμπία). Επίσης, καλύπτεται η μεταφορά, μετ’ επιστροφής, με πούλμαν από την Αθήνα στην Ολυμπία.

Οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν να υποβάλλονται εντός του Μαρτίου σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί εδώ

Για επιπλέον πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να απευθύνονται στις κ.κ.

  • Μαριλένα Κατσαδοράκη, συντονίστρια ακαδημαϊκών προγραμμάτων της ΔΟΑ στο τηλ. 210 6878810 και στο email: m.katsadoraki@ioa.org.gr
  • Χριστίνα Λάφη, υπεύθυνη ανάπτυξης προγραμμάτων στο Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard στην Ελλάδα, στο τηλ. 27520 47030 και στο email:clafi@chs.harvard.edu

Σχόλια