Θρυλική βραδιά στη Nova: Ολυμπιακός – Μονπελιέ Τρίτη 6 Νοεμβρίου, στις 21:45!

0

Το κρίσιμο παιχνίδι του Ολυμπιακού για την πορεία προς την πρόκριση στη Φάση των 16, θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά την Τρίτη 6 Νοεμβρίου, στις 21:45, από το Novasports 2 HD / Novasports 2, με τη Nova να ετοιμάζει μία ακόμα υπερπαραγωγή στο τρόπο κάλυψης του αγώνα!

Συνολικά,  περισσότερα από 100 άτομα τεχνικό προσωπικό , τρεις σκηνοθέτες , έξι παραγωγοί και 10 δημοσιογράφοι θα απασχοληθούν για τον αγώνα αυτό, ενώ θα χρησιμοποιηθούν συνολικά 28 κάμερες για να καλύψουν το pregame και τον αγώνα.

Η μετάδοση της Nova θα ξεκινήσει στις 20:00, με το Pre Game Show από το γήπεδο, όπου ο Δημήτρης Παπανικολάου, με δύο μεγάλες προσωπικότητες του χώρου, τους Υβ Τριανταφύλλου και Γρηγόρη Γεωργάτο, θα δώσουν τα προγνωστικά τους για τη σημαντική αναμέτρηση, θα θυμηθούν ανάλογες μεγάλες στιγμές στην καριέρα τους και θα μας βάλλουν στο κλίμα του αγώνα με τα τελευταία νέα, συνέντευξη από τον Ρόι Κάρολ και ρεπορτάζ για τις δύο ομάδες πριν τη σέντρα.

Μετά τη λήξη του μεγάλου αγώνα, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, που θα περιγράψει  το παιχνίδι, ο  Δημήτρης  Παπανικολάου από το γήπεδο και ο Γιώργος Λιώρης με τον Αντώνη Καρπετόπουλο από το studio στην Κάντζα, θα μεταφέρουν απευθείας  όλο το ρεπορτάζ και θα αναλύσουν με τη βοήθεια τρισδιάστατης τεχνολογίας, τα όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

Η συνέντευξη Τύπου θα μεταδοθεί και σε live streaming στο novasports.gr, όπως και οι συνεντεύξεις Τύπου  που θα δοθούν από τις δύο ομάδες την παραμονή του αγώνα.

Το www.novasports.gr θα παρέχει τη δυνατότητα παρακολούθησης σε live streaming, την ηχητική μετάδοση του ματς με τους δημοσιογράφους να σας μεταφέρουν λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

To Πρόγραμμα αναλυτικά.

20:00   Pre Game Show                        NS2/NS2HD
21:45   Oλυμπιακός – Μονπελιέ        NS2/NS2HD
Λήξη αγώνα Champions Live              NS2/NS2HD

Στο Novasports 1 θα μεταδοθεί ο αγώνας σε μαγνητοσκόπηση αμέσως μετά τη λήξη του.

Μεγάλες στιγμές του ποδοσφαίρου μόνο από τη Nova!

Σχόλια