Αγγλικό Πανεπιστήμιο επενδύει στο IST College, στην Αθήνα (14-09-2010)

0

Αθήνα, 7 Σεπτεμβρίου 2010. Το IST College και το Βρετανικό, κρατικό Πανεπιστήμιο του Hertfordshire, ένα από τα πρότυπα business facing πανεπιστήμια της Μ. Βρετανίας, με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν την περαιτέρω ενίσχυση της αποκλειστικής και συνεχούς συνεργασία τους. Σε αυτό το πλαίσιο υπεγράφη και νέα συμφωνία που παρέχει στο Πανεπιστήμιο του Hertfordshire την δυνατότητα συμμετοχής του τόσο στη μετοχική σύνθεση του IST όσο και στην οργανωτική του δομή.
Η συνεργασία υπεγράφη από τους Dr Καστρινάκη και Dr Φουντουκάκο – Γενικούς Διευθυντές του IST College – και τον Professor Tim Wilson, πρύτανη του University of Hertfordshire, σήμερα Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου κατά την τελετή αποφοίτησης των φοιτητών του IST COLLEGE στο Ζάππειο Μέγαρο παρουσία κορυφαίων προσωπικοτήτων από τον ακαδημαϊκό, πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο.
Ο Professor Tim Wilson, πρύτανης του University of Hertfordshire δήλωσε: “Αυτή η καινοτόμος συνεργασία είναι η μοναδική στο χώρο της Ελληνικής ιδιωτικής εκπαίδευσης και βασίζεται σε μια μακροχρόνια κι επιτυχή συνεργασία 18 ετών. Αυτή η συμφωνία συμπίπτει με την πρόσφατη απόφαση του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας να αναγνωρίσει τα πτυχία των ιδιωτικών ιδρυμάτων όπως το IST. Είμαι ευτυχής που η Ελληνική κυβέρνηση και επίσημα αναγνώρισε το IST.”
“Αυτή η συνεργασία θα ενισχύσει τη φήμη του IST τόσο στην Ελλάδα, όσο και στη διεθνή κοινότητα. Η επένδυση του UH όχι μόνο ενισχύει την οικονομική βιωσιμότητα του IST, αλλά η επιτυχία των πτυχιούχων μας θα συνεχίσει να συμβάλλει θετικά τόσο στην ελληνική οικονομία όσο και στην κοινωνία.” δήλωσε ο Dr Καστρινάκης, Γενικός Διευθυντής του IST.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το IST: www.ist.edu.gr

Σχόλια