Ανάδειξη του Ορέστη Ομράν σε Εταίρο στη DLA Piper

Ανακοίνωση της Δικηγορικής Εταιρείας DLA Piper

0

Η διεθνής Δικηγορική Εταιρεία DLA Piper είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προαγωγή του κ. Ορέστη Ομράν σε Εταίρο από την 1η Μαΐου 2020.

Ο κ. Ομράν ενσωματώθηκε στην ομάδα της DLA Piper το 2017. Δικηγόρος Αθηνών και Νέας Υόρκης, με έδρα του τις Βρυξέλλες, εξειδικεύεται σε ζητήματα ευρωπαϊκού δικαίου στους τομείς της ενέργειας, των τραπεζών και των υποδομών. Διαθέτει ευρεία εμπειρία σε υποθέσεις κρατικών ενισχύσεων και άλλες διαδικασίες ενώπιον της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και εθνικών ρυθμιστικών αρχών, ενώ παρίσταται συχνά ενώπιον των Δικαστηρίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δραστηριοποιείται επιτυχώς επί σειρά ετών στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και ειδικά στην Ελλάδα, όπου έχει αναλάβει σύμβουλος σε συναλλαγές ορόσημα για τη χώρα τα τελευταία χρόνια.

Οι πελάτες του περιλαμβάνουν κορυφαίες διεθνείς επιχειρήσεις, Κυβερνήσεις και εθνικές αρχές. Η προαγωγή του κ. Ομράν σε Εταίρο, ανεβάζει το συνολικό αριθμό Εταίρων στο γραφείο της Εταιρείας στις Βρυξέλλες σε 22, και καταδεικνύει την προσήλωση της διεθνούς διοίκησης της Εταιρείας στην περεταίρω ενίσχυση της αναγνωρισμένης ομάδας ευρωπαϊκού δικαίου με έδρα της Βρυξέλλες.

Οι Διευθύνοντες Εταίροι της Εταιρείας στο Βέλγιο, Annelies Verlinden και Kristof De Vulder, σχολίασαν τα εξής: «Ο Ορέστης είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος και έξυπνος δικηγόρος. Η βαθιά γνώση του σε ζητήματα ουσιαστικού ευρωπαϊκού δικαίου, η αναλυτική του σκέψη, το επιχειρηματικό του πνεύμα, σε συνδυασμό με την εμπειρία του στους τομείς εξειδίκευσής του, τον διακρίνουν και τον κάνουν να χαίρει της διαρκούς εκτίμησης των πελατών του. Τον καλωσορίζουμε ως συνεταίρο μας».