Ανακοινώσεις με τίτλο: Διαβαλκανικές επαφές του ΔΣΘ (11/10/2010)

0

Στο πλαίσιο της καλλιέργειας και εμβάθυνσης των σχέσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης με τους Δικηγορικούς Συλλόγους των γειτονικών χωρών, καθώς και στην κατεύθυνση των συμπερασμάτων και πορισμάτων της πρόσφατης Διαβαλκανικής Διάσκεψης των Δικηγορικών Συλλόγων, το αμέσως επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν τα ακόλουθα γεγονότα:
1. Στις 15 και 16 Οκτωβρίου 2010 αντιπροσωπεία του Δικηγορικού Συλλόγου της περιφέρειας Ραιδεστού (Τekirdag) της Τουρκίας με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Συλλόγου θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη και θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις για την πορεία της δικηγορίας στις δύο χώρες και να σχεδιάσουν κοινές δράσεις σε διάφορα ζητήματα (αθλητικά, πολιτιστικά κλπ.)
2. 22 μέλη του Ανώτατου Συμβουλίου Διοίκησης και του Ανώτατου Πειθαρχικού Συμβουλίου του Εθνικού Δικηγορικού Συλλόγου της Βουλγαρίας με επικεφαλής την Πρόεδρο του Ανωτάτου Συμβουλίου Διοίκησης κυρία DANIELA STEFANOVA DOKOVSKA και την Πρόεδρο του Ανωτάτου Πειθαρχικού Συμβουλίου κυρία RALITZA BOSSILKOVA NEGENTZOVA θα επισκεφτούν τη Θεσσαλονίκη και θα έχουν συνάντηση με τη διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Παρασκευής 22 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 16:30 στο Αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, Κατούνη 12-14 Λαδάδικα.
Κατά τη συνάντηση θα γίνει συγκριτική επισκόπηση των πειθαρχικών διατάξεων των δικηγόρων των δύο χωρών και των προβλημάτων που παρατηρούνται κατά την επιβολή των πειθαρχικών ποινών των δικηγόρων.
Σχετικά θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση.

Σχόλια