Ανοιχτό Σεμινάριο με θέμα «Διαπραγματεύσεις» στις 12-13 Ιουνίου από το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece

0

Αθήνα, Δευτέρα 21 Μαΐου 2012 – Το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece διοργανώνει ανοιχτό Σεμινάριο στις 12-13 Ιουνίου 2012, με θέμα «Διαπραγματεύσεις» και εισηγητή το Δρ. Σεραφείμ Βολιώτη, Επίκουρο Καθηγητή Στρατηγικής στο ALBA.

Το Σεμινάριο είναι σχεδιασμένο έτσι, ώστε να καλύψει πλήρως τις παραμέτρους που συνθέτουν την ολοκληρωμένη εμπειρία της Διαπραγμάτευσης. Το θέμα, συνδυάζοντας την ακαδημαϊκή γνώση με την πρακτική εφαρμογή, θα αναπτυχθεί σε δύο βασικούς άξονες:
• Βασικές Αρχές Διαπραγμάτευσης
• Η Ψυχολογία των Διαπραγματεύσεων

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του ALBA στην Αθήνα (Ξενίας 6-8, Πλατεία Μαβίλη) ενώ η συνολική διάρκεια του προγράμματος είναι 16 ώρες (09.00-17.00 καθημερινά).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Σεμινάριο και το κόστος συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Executive Development, τηλ.: 210 8964531-8, e-mail: exed@alba.edu.gr, ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.alba.edu.gr/executive.