Ψηφιακός φάκελος δικηγόρου για πρώτη φορά στην Ελλάδα

0

 

Περισσότεροι από 500 φάκελοι δικηγόρων και 20,000 σελίδες μητρώου σε δύο (2) Δικηγορικούς Συλλόγους ψηφιοποιήθηκαν από το εξειδικευμένο προσωπικό της LawNet, με την βοήθεια υπερσύγχρονου εξοπλισμού, διευκολύνοντας την πρόσβαση στα σχετικά δεδομένα και ενισχύοντας την ασφάλεια φύλαξής τους.

Με την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης του έργου, οι Γραμματείες των Δικηγορικών Συλλόγων θα διαχειρίζονται τους άλλοτε “παραφουσκωμένους” φακέλους, ψηφιακά, με εύκολη αναζήτηση και εργονομία, εξοικονομώντας χρόνο και κόστος. 

Παράλληλα, οι Δικηγόροι – Μέλη των Συλλόγων αποκτούν πλέον ψηφιακή πρόσβαση στα δεδομένα τους, αναζητώντας, άμεσα έγγραφα του φακέλου τους. Η εφαρμογή της LawNet παρέχει σε όλα τα μέλη, για πρώτη φορά, την δυνατότητα λήψης σημασμένων αντιγράφων καθώς και της απόδοσης τυχόν δικαιωμάτων, μέσω του αξιόπιστου συστήματος εκκαθάρισης της Εθνικής τράπεζας.

Το έργο υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Εθνικής Τράπεζας.

Βασικά χαρακτηριστικά του έργου

–    Σύνδεση με το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα του Δικηγορικού Συλλόγου.

–    Ασφάλεια & προστασία του Δικηγορικού Συλλόγου, μέσω της ασφαλούς εγκατάστασης και διαχείρισης, όλων των εγγράφων και των αρχείων των Δικηγόρων – Μελών. 

–    Ταχύτητα & Ευκολία ενημέρωσης και διαχείρισης μέσω του ψηφιακού περιβάλλοντος, χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες και έρευνες κλπ.

–    Οργάνωση, διαφάνεια και άμεση πρόσβαση σε όλα τα αρχεία και τα  έγγραφα, τόσο από τη Γραμματεία του Συλλόγου όσο και από τους Δικηγόρους – Μέλη του.

–    Σχεδιασμός και ανάπτυξη του έργου “Ψηφιακός Φάκελος” σε εφαρμογή της νομοθεσίας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων. 

Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες ή ενδεχόμενη παρουσίαση, αναφορικά με το έργο του Ψηφιακού Φακέλου ή/και τις “Λύσεις” ψηφιακής δικαιοσύνης της LAWNET, μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά (09.00 – 18.00) στα τηλ: 210 – 33.92.572 – 4 ή στο e-mail: info@lawnet.gr