Δελτίο Τύπου Mediterranean College 7/7/2010

0

ΤΟ MEDITERRANEAN COLLEGE
ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΣΤΕΓΗ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ
Προέρχεστε από την περιφέρεια και η επιθυμία σας είναι να σπουδάσετε Διοίκηση Επιχειρήσεων, Marketing, Χρηματοοικονομικά, Πληροφορική, Ψυχολογία ή Παιδαγωγικά; Έχετε επιλέξει να σπουδάσετε στο πρώτο ιδιωτικό Κολέγιο στην Ελλάδα; Το πιο πιθανό είναι να σας προβληματίζει η εύρεση κατοικίας στην Αθήνα, με ό,τι αυτό φυσικά συνεπάγεται (δυσκολία στην εύρεση διαμερίσματος, ακριβό ενοίκιο, απουσία επίπλων, οικιακός εξοπλισμός κ.α ).
Το MEDITERRANEAN COLLEGE, στην κορυφή της πρωτοπορίας για ακόμη μια φορά, σας «λύνει τα χέρια» και σας βρίσκει τη φοιτητική εστία που «ονειρευόσασταν». Πως θα σας φαινόταν αν το διαμέρισμα της πολυκατοικίας που θα μένατε είχε internet 24 ώρες την ημέρα, ήταν πλήρως εξοπλισμένο τόσο από άποψη επίπλων, όσο και οικοσυσκευών, είχε υπέρ-σύγχρονα πλυντήρια στο υπόγειο (στα πρότυπα των διαμερισμάτων της Νέας Υόρκης) και βρισκόταν μόλις 10 λεπτά από το MEDITERRANEAN COLLEGE, στην καρδιά της Αθήνας?
Σίγουρα είναι μια πρόταση που θα σας ενθουσιάσει..
Και τα καλά δεν τελειώνουν εδώ…
Και τα 20 διαμερίσματα της πολυκατοικίας ενοικιάζονται αποκλειστικά σε φοιτητές. Τα μισά από αυτά σε φοιτητές από το MEDITERRANEAN COLLEGE και τα υπόλοιπα σε φοιτητές από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.).
Ξεχάστε λοιπόν τους περιέργους γείτονες και απολαύστε γνήσια φοιτητική ζωή… στην πιο νεανική πολυκατοικία της Αθήνας…
Σε όσους φοιτητές επιλέξουν να μην κάνουν χρήση της φοιτητικές εστίας, το Κολέγιο προσφέρει ειδική επιδότηση εγκατάστασης ώστε να μπορέσουν να προσαρμοστούν γρήγορα στη φοιτητική ζωή!

Σχόλια