Δελτίο Τύπου του Alba Graduate Business school-Αθήνα, Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

0

Ετήσια Συνάντηση των τελειόφοιτων του ALBA GRADUATE BUSINESS SCHOOL με την αγορά εργασίας στο 17Ο ALBA CAREER FORUM

Για 17η χρονιά το ALBA Graduate Business School διοργανώνει το ετήσιο Career Forum στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου, 2009 στο Εκπαιδευτικό & Συνεδριακό Κέντρο ΑΤΕxcelixi.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή τους τελειόφοιτους του ALBA με επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχοντας καθιερωθεί ως θεσμός στην ελληνική αγορά, το ALBA Career Forum προσελκύει κάθε χρόνο πάνω από 150 στελέχη μεγάλων εταιρειών ώστε να καλύψουν τις ανάγκες τους για υψηλού επιπέδου στελεχιακό δυναμικό.

Ένα μεγάλο ποσοστό τελειοφοίτων του ALBA, εδ και 16 χρόνια, ξεκινάει την καριέρα του από το Career Forum στο οποίο ο κάθε υποψήφιος έχει τη δυνατότητα να διερευνήσει περαιτέρω ευκαιρίες συνεργασίας και απασχόλησης στην ελληνική αλλά και διεθνή αγορά.

Το ALBA Career Forum αποτελεί την κορύφωση των δραστηριοτήτων του Career & Alumni Office το οποίο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς καθοδηγεί τον κάθε φοιτητή ξεχωριστά για την επιτυχή του ένταξη στην αγορά εργασίας.

Το φετινό ALBA Career Forum πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της PricewaterhouseCoopers. Χορηγοί επικοινωνίας είναι το περιοδικό HR Professional και το skywalker.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.alba.edu.gr/career/forum ή επικοινωνήστε με το Career & Alumni Office: career@alba.edu.gr.

Σχόλια