Καταχωρηθείτε στο Lawfirms και Κερδίστε (Αποκλειστικά για Δικηγόρους)

0

Μετά την ολοκλήρωση της συνολικής ανανέωσής του το lawFirms.gr, ο Επαγγελματικός Κατάλογος των Δικηγόρων, διοργανώνει έναν μοναδικό, καινοτομικό διαγωνισμό, αποκλειστικά για Δικηγόρους.

Συγκεκριμένα, στα πλαίσια μιας ειδικής προσφοράς η οποία ισχύει έως 15 Νοεμβρίου 2013, οι Δικηγόροι που θα δημιουργήσουν το προσωπικό τους profile ή το profile του γραφείου τους  στο lawFirms.gr, απολαμβάνουν:

• Προβολή στο lawFirms.gr για ένα (1) έτος με έκπτωση 50%
• Έκπτωση 20%  σε κάθε μελλοντική ανανέωση της ετήσιας συνδρομής τους
• Συμμετοχή στην κλήρωση για οκτώ (8) μοναδικά δώρα:

α/ Μία (1) Ιστοσελίδα Δικηγορικού γραφείου, προσφορά της LAWNET
β/ Ένα (1) laptop SONY VAIO, προσφορά της SONY Hellas
γ/ Έξι (6) Ασφαλείς Διατάξεις Δημιουργίας Υπογραφής (ΑΔΔΥ), τύπου USB token, για την δημιουργία και αποθήκευση της ψηφιακής υπογραφής τους, προσφορά της ADACOM         

Στα πλαίσια των νέων επαγγελματικών δεδομένων του κλάδου και σε απόλυτη συμφωνία με το νέο Κώδικα Δικηγόρων, το lawFirms.gr, προσφέρει μια ποιοτική και πλήρως λειτουργική πρόταση ψηφιακής παρουσίας. Παράλληλα, αποτελεί μια ιδανική και ευέλικτη λύση για την οργάνωση της επαγγελματικής προβολής των Δικηγόρων στο διαδίκτυο και την προνομιακή κατάταξή τους στις Μηχανές Αναζήτησης.
 
Ο διαγωνισμός με τίτλο «Προβληθείτε και Κερδίστε» διεξάγεται για πρώτη φορά, με τη συνεργασία της LAWNET με την ADACOM και τη SONY Hellas, με στόχο την ψηφιακή ενίσχυση των νέων Δικηγόρων. 

Τα νέα Μέλη του lawFirms.gr τα οποία θα έχουν καταχωρήσει το profile τους έως τις 15 Νοεμβρίου 2013, θα θέσουν υποψηφιότητα για ένα από τα μοναδικά δώρα, της κλήρωσης η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 21 Νοεμβρίου στα γραφεία της LAWNET S.A., ενώ οι τυχεροί θα αποκτήσουν ακόμη ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την ψηφιακή οργάνωση του γραφείου τους.
 

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε

      E-mail: info@lawfirms.gr τηλ: 210 – 33.92.572 -4 Fax: 210 – 33.92.575 

LawNet  S.A. – Profile

Η “LawNet S.A.”είναι η πρώτη εταιρία παροχής νομικού, ψηφιακού περιεχομένου στην Ελλάδα. Παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες νομικής πληροφόρησης και ενημέρωσης από το 1997, έτος ίδρυσης του lawnet.gr του ελληνικού Νομικού Δικτύου. Έως σήμερα διανέμει και εκμεταλλεύεται τις δύο γνωστές ιστοσελίδες:

1. LAWNET.GR: το νομικό portal και 2. lawFirms.gr: τον πρώτο Επαγγελματικό Κατάλογο Δικηγόρων και Δικηγορικών γραφείων, ο οποίος είναι απόλυτα συμβατός με το νέο Κώδικα Δικηγόρων.

Παράλληλα, έχει αναπτύξει μια σειρά έργων για θεσμικούς φορείς στο χώρο της Δικαιοσύνης, όπως: Δικαστικές Ενώσεις, Δικηγορικοί Σύλλογοι, Ανώτατα δικαστήρια, Φοιτητικές Ενώσεις κ.α.

Επίσης, αναπτύσσει υπηρεσίες και εφαρμογές διαχείρισης νομικού ψηφιακού περιεχομένου τόσο για τον Δημόσιο όσο και για τον Ιδιωτικό τομέα. Ιδιαίτερα δε, απευθύνεται με μια σειρά «υπηρεσιών-λύσεων» τόσο σε δικηγορικές εταιρίες και δικηγόρους όσο και σε επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες.
 
 Έργα τα οποία έχει αναπτύξει η “LawNet S.A.”
 

Σχόλια