Διεθνές Πανεπιστήμιο: Κάνε το πρώτο βήμα στην επιλογή μεταπτυχιακού!

0

Ενημερωτική Παρουσίαση (info session) στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος την Πέμπτη 3 Μαΐου
Την Πέμπτη 3 Μαΐου στις 5μμ το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση (info session). Δίνεται έτσι η δυνατότητα σε υποψήφιους μεταπτυχιακούς φοιτητές να ενημερωθούν αναλυτικά για τα νέα και τα υφιστάμενα μεταπτυχιακά προγράμματα να θέσουν ερωτήσεις και να λάβουν απαντήσεις σχετικά με το Διεθνές Πανεπιστήμιο, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο το πρώτο βήμα προς την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου από το πρώτο δημόσιο αγγλόφωνο πανεπιστήμιο της χώρας.
Σε ένα ολοένα και περισσότερο απαιτητικό περιβάλλον το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος  παρέχει δέκα (10) μεταπτυχιακά προγράμματα κύρους και υψηλής ποιότητας στους τομείς της οικονομίας , της τεχνολογίας και των ανθρωπιστικών σπουδών.
Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν προσωπικά, θα ξεναγηθούν στους χώρους του πανεπιστημίου και θα έρθουν σε επαφή με φοιτητές, ακαδημαϊκούς και το προσωπικό του ιδρύματος.
Όσοι επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο από τον Οκτώβριο 2012, έχουν τη δυνατότητα από τώρα να καταθέσουν την αίτησή τους για τα μεταπτυχιακά προγράμματα του Διεθνούς Πανεπιστημίου.
Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο Α’ του Διεθνούς Πανεπιστημίου και θα αφορά τα προγράμματα σπουδών, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αίτησης και το πρόγραμμα υποτροφιών.
Δηλώσεις συμμετοχής στο www.ihu.edu.gr ή στα τηλέφωνα 2310807502 -20 -28 ή με email στο marketing@ihu.edu.gr