Δωρεάν Εκπαίδευση μέσω κινητού από το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece

0

Αθήνα, Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012 – Το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, μέσω του Ευρωπαϊκού έργου MOVE ON (move-on.exodussa.com), προσφέρει την ευκαιρία σε στελέχη Ελληνικών επιχειρήσεων και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο να παρακολουθήσουν τρεις πλήρεις σειρές μαθημάτων μέσω κινητού, φτάνοντας μέχρι τη βεβαίωση παρακολούθησης!

Τα προσφερόμενα μαθήματα είναι τα: Εισαγωγή στα Χρηματοοικονομικά (Financial Management), Εισαγωγή στη Διαχείριση Έργων (Project Management) και Εισαγωγή στις Διαπραγματεύσεις (Negotiations). Μόνη προϋπόθεση η κατοχή συσκευής iPhone με λειτουργικό σύστημα iOS 5.
Στόχος του έργου MOVE-ON είναι η ανάπτυξη και εφαρμογή ενός νέου εκπαιδευτικού μοντέλου συνεχιζόμενης εκπαίδευσης ενηλίκων και προσωπικής ανάπτυξης μέσω τεχνολογίας κινητών εφαρμογών. Η εφαρμογή (application) και το περιεχόμενο θα είναι δωρεάν προσβάσιμο σε πέντε ευρωπαϊκές γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Ουγγρικά και Βουλγαρικά) από τον Νοέμβριο του 2012.
Οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν τα παραπάνω μαθήματα και να συμβάλουν με τα σχόλιά τους στη βελτίωση της εφαρμογής, μπορούν να επικοινωνούν με το ALBA, κο Αριστοτέλη Αλεξόπουλο, τηλ: 210 8964531, email: aalexopo@alba.edu.gr.