“Δράκων” το ψηφιακό δίκτυο της Ένωσης Εισαγγελέων

0

 

Στη διάθεση των μελών της Ένωσης Εισαγγελέων τέθηκε το νέο, ψηφιακό δίκτυο
της Ένωσης με την επωνυμία “Δράκων”.

Μέσα από το ιδιαίτερα φιλικό, ψηφιακό περιβάλλον εργασίας του «Δράκων», τα μέλη της Ένωσης Εισαγγελέων έχουν τη δυνατότητα:

– Να αναζητούν και να εντοπίζουν συναδέλφους τους σε όλη την Ελλάδα.
– Να επικοινωνούν σε πραγματικό χρόνο μέσω της υπηρεσίας private chat.
– Να δημοσιεύουν και να διαμοιράζονται τα αρχεία της επιλογής τους.
– Να αρθρογραφούν, δημοσιεύοντας τις απόψεις τους.

Για πρώτη φορά στη χώρα μας, οι Εισαγγελικοί Λειτουργοί αποκτούν ένα αυτόνομο,  καινοτομικό και ασφαλές περιβάλλον εργασίας, στο οποίο η ελευθερία της έκφρασης, η συμμετοχή και η επικοινωνία λαμβάνουν ιδιαίτερη διάσταση.

H LAWNET S.A. υλοποίησε το συγκεκριμένο έργο με ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια και στην ιδιωτικότητα των μελών του νέου, ψηφιακού δικτύου, αξιοποιώντας “state of the art” τεχνολογικά στοιχεία, για την ανάπτυξη του πρώτου κοινωνικού δικτύου, στο χώρο της Ποινικής Δικαιοσύνης.

Η εισαγωγή και η υποστήριξη των μελών του «Δράκων», για τη χρήση όλων των εφαρμογών της, πραγματοποιείται με ψηφιακές οδηγίες χρήσης – εκπαιδευτικά Video – οι οποίες αποστέλλονται σε όλα τα μέλη της.   

Η LawNet S.A.(ΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Α.Ε.) ιδρύθηκε το έτος 2000 και έκτοτε παρέχει συστηματικά υπηρεσίες έγκυρης νομικής πληροφόρησης και ενημέρωσης μέσω της νομικής “πύλης” www.lawnet.gr. Επίσης, σχεδίασε και διανέμει το www.lawFirms.gr, τον πρώτο επαγγελματικό κατάλογο, αποκλειστικά για Δικηγόρους.

Παράλληλα αποτελεί το βασικό, ψηφιακό συνεργάτη πολλών θεσμικών φορέων, Συλλόγων και Οργανισμών στο χώρο της ελληνικής Δικαιοσύνης, όπως: Δικαστικές Ενώσεις, Δικηγορικοί Σύλλογοι, Ασφαλιστικά ταμεία και Δικηγορικά Γραφεία.

Επικοινωνία:  LAWNET S.A. – Ε-Mail: info@lawnet.gr  τηλ: 210 – 33.92.572 – 4.

Σχόλια