ΔΣΘ: Εκδηλώσεις εορτασμού για την Ημέρα των Ελλήνων Νομικών (30-9-10)

0

Εκδηλώσεις εορτασμού από τον Δ.Σ.Θ. για την Ημέρα των Ελλήνων Νομικών

Για 24η συνεχή χρονιά ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης διοργανώνει τελετή υποδοχής των νέων δικηγόρων το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 20:00 στην αίθουσα τελετών της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών (Εθν. Αμύνης 4).
Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί όλες και όλοι οι νέες και οι νέοι δικηγόροι που πέτυχαν στις εξεταστικές περιόδους Σεπτεμβρίου 2009 και Μαρτίου 2010, καθώς και οι δικαστικές αρχές, δικηγόροι και οι αρχές της πόλης. Μετά από ομιλία του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Μανόλη Λαμτζίδη, θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί από εκπροσώπους δικαστικών αρχών και αντιφώνηση της πρώτης επιτυχούσας στις εξεταστικές περιόδους Σεπτεμβρίου 2009 και Μαρτίου 2010, κας Ευδοξίας Σαχασαμάνογλου. Θα ακολουθήσουν απονομές τιμητικών διακρίσεων στους πρώτους επιτυχόντες των εξεταστικών περιόδων Σεπτεμβρίου 2009 και Μαρτίου 2010. Στην ίδια εκδήλωση θα αποδοθούν τιμητικά δώρα στους συνταξιούχους δικηγόρους του 2010, ενώ θα τιμηθεί με ειδική πλακέτα ο συνταξιούχος δικηγόρος κ. Αθανάσιος Βουτυράς. Η τελετή θα κλείσει με παράδοση δώρων στις νέες και στους νέους συναδέλφους.
Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 13:30 θα κατατεθεί στεφάνι στις προτομές του Γεωργίου Τερτσέτη και του Αναστασίου Πολυζωΐδη, που βρίσκονται στην Πλατεία Δικαιοσύνης, δίπλα από το χώρο του πάρκινγκ του Δικαστικού Μεγάρου.
Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου και ώρα 09:00 θα τελεστεί θεία λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό της Του Θεού Σοφίας για τον εορτασμό της μνήμης του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη Αρχιεπισκόπου Αθηνών, προστάτη των νομικών.

Σχόλια