ΔΣΘ: Συνάντηση με το νέο Γ. Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης (11/11/2010)

0

Επίσημη συνάντηση με το νέο Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Αθανάσιο Ξηρό, θα έχουν αύριο Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010 στο Υπουργείο Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Θ., κ. Μανόλης Λαμτζίδης και ο Γεν. Γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, κ. Νικόλαος Βαλεργάκης .
Το αντικείμενο της συνάντησης θα είναι η εξέταση εκκρεμών θεμάτων της Δικαιοσύνης, που αφορούν στη Θεσσαλονίκη και ειδικότερα οι ελλιπείς υποδομές στον τομέα αυτό (σημερινή κατάσταση Δικαστικού Μεγάρου, προοπτική ανέγερσης συμπληρωματικού Δικαστικού Μεγάρου στο χώρο του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, προοπτική μετεγκατάστασης του Ειρηνοδικείου Λαγκαδά σε χώρο δίπλα από το σημερινό Επαρχείο Λαγκαδά κ.α.).
Εκκρεμεί συνάντηση του Προεδρείου με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Χ. Καστανίδη για υπόλοιπα θέματα, που συνδέονται με διάφορες νομοθετικές πρωτοβουλίες (διαμεσολάβηση, κ.λ.π.), που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Σχόλια