Εκδηλώσεις εορτασμού από τον Δ.Σ.Θ. για την Ημέρα των Ελλήνων Νομικών

0

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί όλες και όλοι οι νέες και οι νέοι δικηγόροι που πέτυχαν στις εξεταστικές περιόδους Σεπτεμβρίου 2010 και Μαρτίου 2011, καθώς και οι δικαστικές και εισαγγελικές αρχές, συνάδελφοι δικηγόροι και οι αρχές της πόλης.

Μετά από την ομιλία του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, κ. Νικόλαου Βαλεργάκη, θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί από εκπροσώπους δικαστικών και εισαγγελικών αρχών και αντιφώνηση της πρώτης επιτυχούσας στις εξεταστικές περιόδους Σεπτεμβρίου 2010 και Μαρτίου 2011, κας Κλεοπάτρας Σαράντη. Θα ακολουθήσουν απονομές τιμητικών διακρίσεων στους πρώτους επιτυχόντες των εξεταστικών περιόδων Σεπτεμβρίου 2010 και Μαρτίου 2011. Η τελετή θα ολοκληρωθεί με παράδοση δώρων στις νέες και στους νέους συναδέλφους.

Την ίδια ημέρα Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 09:00 θα τελεστεί θεία λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό της Του Θεού Σοφίας για τον εορτασμό της μνήμης του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη Αρχιεπισκόπου Αθηνών, προστάτη των νομικών. Στις 13:00 θα κατατεθεί στεφάνι στις προτομές του Γεωργίου Τερτσέτη και του Αναστασίου Πολυζωΐδη, που βρίσκονται στην Πλατεία Δικαιοσύνης, δίπλα από το χώρο του πάρκινγκ του Δικαστικού Μεγάρου.

 

Σχόλια