Εκδήλωση παρουσίασης νέου επιδοτούμενου εκπαιδευτικού προγράμματος από το ALBA

0

Το ΑLBA Graduate Business School at the American College of Greece διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης νέου καινοτόμου εκπαιδευτικού προγράμματος για δυναμικούς επιχειρηματίες, σε συνεργασία με το ESADE Business School και το University of Sheffield και με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 9 Σεπτεμβρίου, στις 18:00, στις εγκαταστάσεις του ALBA (Ξενίας 6-8, πλατεία Μαβίλη).

To πρόγραμμα, με τίτλο European Business Growth Catalyst, στοχεύει στην ανάπτυξη δεξιοτήτων εξωστρέφειας και ανταγωνιστικότητας καθώς και στη βελτίωση της λειτουργίας των επιχειρήσεων, συνδυάζοντας την ακαδημαϊκή γνώση με την πρακτική καθοδήγηση από έμπειρους επιχειρηματίες. Επιπλέον, θα παρέχει στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις τη γνώση και τα εργαλεία που χρειάζονται για να επεκταθούν σε νέες αγορές του εξωτερικού και να αντλήσουν τα απαραίτητα για την ανάπτυξή τους κεφάλαια.  

H εκπαίδευση ξεκινάει τον Οκτώβριο του 2014, διαρκεί 6 μήνες και περιλαμβάνει έναν συνδυασμό μαθημάτων στην τάξη, υποστήριξης μέσω ηλεκτρονικής επικοινωνίας και πρακτικών εργασιών στις συμμετέχουσες επιχειρήσεις. 

Για περισσότερες πληροφορίες και για δήλωση συμμετοχής στην παρουσίαση του προγράμματος επικοινωνείτε με την κα Ελένη Γερακάρη egerakar@alba.edu.gr

Για δήλωση συμμετοχής στο πρόγραμμα, συμπληρώνετε τη φόρμα συμμετοχής στο website: http://ecbiz.eu/application-2/

Σχόλια