Έκδοση για φοιτητές/φοιτήτριες Νομικής στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου «Πες το σ’ εμάς».

0

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση Colour Youth Κοινότητα LGBTQ Νέων Αθήνας – στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου «Πες το σ’ εμάς» και σε συνέχεια ειδικού Εκπαιδευτικού Εργαστηρίου για φοιτητές/φοιτήτριες Νομικής Επιστήμης και νέους-ες δικηγόρους που πραγματοποίησε στη Νομική Σχολή Αθηνών (31/05) – ανακοινώνει τη δημοσίευση και δωρεάν διάθεση νέας έκδοσης, υπό τον τίτλο:
Σεξουαλικός Προσανατολισμός – Ταυτότητα Φύλου Δικαιώματα και Δυνατότητες έννομης προστασίας Πρακτικά Θέματα για φοιτητές νομικής.

Η  έκδοση αυτή απευθύνεται κυρίως – αλλά όχι μόνο – σε φοιτητές/φοιτήτριες της Νομικής Επιστήμης οι οποίοι-ες επιθυμούν ν’ αποκτήσουν νέες γνώσεις ή να εμπλουτίσουν ήδη υπάρχουσες, αναφορικά με το ισχύον νομικό πλαίσιο που αφορά (και) τους ΛΟΑΤΚΙ+ ανθρώπους. Συγγραφέας του βιβλίου είναι ο κ. Όθωνας Ψάλτογλου, δικηγόρος, επιστημονικός συνεργάτης της Colour Youth – Κοινότητας LGBTQ Νέων Αθήνας.

Οι απόψεις που διατυπώνονται στην έκδοση αυτή είναι του συγγραφέα και δεν εκφράζουν κατ’ ανάγκην τις θέσεις του εκδότη ή του χρηματοδότη του Έργου. Το βιβλίο διατίθεται στην ιστοσελίδα του Έργου www.pestosemas.com για on-line ανάγνωση ή δωρεάν κατέβασμα.

Το Έργο «Πες το σ’ εμάς» υλοποιείται με τη χρηματοδότηση του Ιδρύματος για την Ανοιχτή Κοινωνία (Open Society Foundations).

Πρακτικά Θέματα για φοιτητές νομικής by LawNet on Scribd

Σχόλια