Ενημερωτικές παρουσίασεις στο Διεθνές Πανεπιστήμιο

0

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, το πρώτο ελληνικό δημόσιο αγγλόφωνο πανεπιστήμιο της χώρας, διοργανώνει ενημερωτικές παρουσιάσεις για τα συνολικά 19 μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρει, στις εγκαταστάσεις του, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Η πρώτη από μια σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015, στις 17:00 το απόγευμα στην αίθουσα Α1. 
 
Η ενημέρωση θα καλύψει διεξοδικά τα υφιστάμενα και τα νέα μεταπτυχιακά προγράμματα, τις επαγγελματικές προοπτικές που αυτά παρέχουν στους αποφοίτους τους και το πρόγραμμα υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2015-16.
 
Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα προσωπικής ενημέρωσης από το ακαδημαϊκό και το διοικητικό προσωπικό του ιδρύματος, ώστε να λάβουν απαντήσεις σε όλα τους τα ερωτήματα σχετικά με τις μεταπτυχιακές σπουδές αλλά και το πρόγραμμα υποτροφιών του Διεθνούς Πανεπιστημίου. Όσοι επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο από τον Οκτώβριο του 2015, μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους από τώρα.

Δηλώστε online συμμετοχή για την ενημερωτική παρουσίαση στο http://www.ihu.edu.gr/index.php/next-info-session.html ή στο τηλέφωνο 2310807520 ή με email στο admissions@ihu.edu.gr.

Η συμμετοχή στις ενημερωτικές παρουσιάσεις του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος είναι ΔΩΡΕΑΝ, και η πρόσβαση στο πανεπιστήμιο μπορεί να γίνει και με λεωφορείο του ΟΑΣΘ (γραμμή 67 που ξεκινάει από το ΙΚΕΑ στις 16.50). 

Οι επόμενες ενημερωτικές παρουσιάσεις θα γίνουν :

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015
Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015
Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Σχόλια