Ενημερωτικές παρουσιάσεις του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος

0

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, το πρώτο ελληνικό δημόσιο αγγλόφωνο πανεπιστήμιο της χώρας, διοργανώνει ενημερωτικές παρουσιάσεις (information sessions) των Μεταπτυχιακών του Προγραμμάτων, κάθε Πέμπτη στις 17.00, στις εγκαταστάσεις του στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Πιο συγκεκριμένα, οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν στις 29 Αυγούστου και στις 5, 12, 19 και 26 Σεπτεμβρίου 2013.
Η ενημέρωση θα καλύψει διεξοδικά τα μεταπτυχιακά προγράμματα καθώς και τις επαγγελματικές προοπτικές που αυτά παρέχουν στους απόφοιτούς τους. Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα προσωπικής ενημέρωσης από το ακαδημαϊκό και το διοικητικό προσωπικό του ιδρύματος, ώστε να λάβουν απαντήσεις σε όλα τους τα ερωτήματα σχετικά με τις μεταπτυχιακές σπουδές αλλά και το πρόγραμμα υποτροφιών του Διεθνούς Πανεπιστημίου.
Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος παρέχει δέκα (10) μεταπτυχιακά προγράμματα υψηλής ζήτησης στην αγορά εργασίας στους τομείς της οικονομίας και διοίκησης επιχειρήσεων, της τεχνολογίας, της νομικής και των ανθρωπιστικών σπουδών.
Όσοι επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο από τον προσεχή Οκτώβριο μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους άμεσα.
Τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, που προσφέρονται είναι τα εξής:

Executive MBA
MSc in Management
MSc in Banking & Finance
MSc in Sustainable Development (Κατευθύνσεις: Sustainable Strategies, Sustainable Tourism)
MSc in Strategic Product Design
LLM in Transnational and European Commercial Law and Alternative Dispute Resolution
MA in Black Sea Cultural Studies
MA in Art, Law and Economy
MSc in Information and Communication Technology Systems
MSc in Energy Systems (Κατευθύνσεις: Energy Management, Renewable Energy)

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα και για δηλώσεις συμμετοχής στο www.ihu.edu.gr ή στο τηλέφωνο 2310807520 ή με email στο admissions@ihu.edu.gr

Σχόλια