Ενημερωτική παρουσίαση για το Executive MBA στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος 10/01/2013

0

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος διοργανώνει ενημερωτική παρουσίαση (information session) την ερχόμενη Πέμπτη 10 Ιανουαρίου στις 5μμ. Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν αναλυτικά για το Executive MBA και τα υπόλοιπα μεταπτυχιακά προγράμματα, θα θέσουν ερωτήσεις και θα λάβουν απαντήσεις σχετικά με το Διεθνές Πανεπιστήμιο.  Εναλλακτικά, παρέχεται η δυνατότητα να οριστεί προσωπική συνάντηση για αναλυτική ενημέρωση.

 Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Executive MBA (Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη) έχει σχεδιαστεί από διακεκριμένους πανεπιστημιακούς, διεθνούς φήμης και αναγνώρισης, σε συνεργασία με μεγάλες επιχειρήσεις και χρηματοοικονομικούς οργανισμούς. Αποσκοπεί στο να προσφέρει ακαδημαϊκή γνώση και πρακτική κατάρτιση σε σημαντικά θέματα διοίκησης επιχειρήσεων και χρηματοοικονομικών.

Οι διδάσκοντες είναι διακεκριμένοι καθηγητές πανεπιστημίων, κυρίως του εξωτερικού αλλά και της ημεδαπής, με πολύχρονη εμπειρία στη διδασκαλία, στη διοίκηση επιχειρήσεων και στα χρηματοοικονομικά. Οι αιτήσεις για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Executive MBA γίνονται δεκτές για λίγες ακόμα ημέρες. Ο επόμενος κύκλος σπουδών ξεκινάει στις 25 Ιανουαρίου 2013.

 Στο πρόγραμμα συμμετέχουν στελέχη επιχειρήσεων και τραπεζών, ελεύθεροι επαγγελματίες, δικηγόροι, μηχανικοί και άλλες ειδικότητες από την Ελλάδα  και το εξωτερικό. Το πρόγραμμα είναι διετές μερικής παρακολούθησης (part-time). Οι συμμετέχοντες παρακολουθούν μαθήματα τρεις ημέρες κάθε μήνα (Παρασκευή –Σάββατο – Κυριακή) για 16 τριήμερα.  Έτσι, οι συμμετέχοντες δεν απομακρύνονται από τα επαγγελματικά τους καθήκοντα για πολλές μέρες.

 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσα από την ιστοσελίδα www.econ.ihu.edu.gr ή στο τηλέφωνο 2310807528 ή με email στο marketing@ihu.edu.gr

 Ταυτότητα

Tο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (www.ihu.edu.gr) ιδρύθηκε το 2005 (Νόμος 3391) και αποτελεί το πρώτο δημόσιο Ελληνικό Πανεπιστήμιο, που προσφέρει προγράμματα σπουδών αποκλειστικά στην Αγγλική γλώσσα. Στο Διεθνές Πανεπιστήμιο λειτουργούν τρεις Σχολές: η Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης που προσφέρει τα εξής Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών: Executive MBA, MSc in Management, MSc in Banking & Finance, MSc in Sustainable Development, MSc in Strategic Product Design, LLM in Transnational and European Commercial Law and Alternative Dispute Resolution, η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών που προσφέρει τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα σπουδών: MA in Black Sea Cultural Studies, MA in Art, Law and Economy και η Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας που προσφέρει δύο Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών: MSc in Information and Communication Technology Systems, MSc in Energy Systems.

Σχόλια