Ενημερωτική παρουσίαση των προγραμμάτων του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, 3 Απριλίου 2014

0

Tο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, το πρώτο ελληνικό δημόσιο αγγλόφωνο πανεπιστήμιο της χώρας, διοργανώνει ενημερωτική παρουσίαση την Πέμπτη 3 Απριλίου, στις 5 το απόγευμα.

Όσοι επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο από τον Οκτώβριο του 2014, μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους από τώρα.  Η ενημέρωση θα καλύψει διεξοδικά τα μεταπτυχιακά προγράμματα καθώς και τις επαγγελματικές προοπτικές που αυτά παρέχουν στους απόφοιτούς τους. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα προσωπικής ενημέρωσης από το ακαδημαϊκό και το διοικητικό προσωπικό του ιδρύματος, ώστε να λάβουν απαντήσεις σε όλα τους τα ερωτήματα σχετικά με τις μεταπτυχιακές σπουδές αλλά και το πρόγραμμα υποτροφιών του Διεθνούς Πανεπιστημίου.
Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος παρέχει δέκα (10) μεταπτυχιακά προγράμματα υψηλής ζήτησης στην αγορά εργασίας στους τομείς της οικονομίας και διοίκησης επιχειρήσεων, της τεχνολογίας, της νομικής και των ανθρωπιστικών σπουδών.
Δηλώστε online συμμετοχή στην ενημερωτική παρουσίαση στο  http://www.ihu.edu.gr/index.php/info-session-form ή στο τηλέφωνο 2310807520 ή με email στο admissions@ihu.edu.gr

Τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, που προσφέρονται είναι τα εξής:
Executive MBA
MSc in Management
MSc in Banking & Finance
MSc in Sustainable Development (Κατευθύνσεις: Sustainable Strategies, Sustainable Tourism)
MSc in Strategic Product Design
LLM in Transnational and European Commercial Law and Alternative Dispute Resolution
MA in Black Sea Cultural Studies
MA in Art, Law and Economy
MSc in Information and Communication Technology Systems
MSc in Energy Systems (Κατευθύνσεις: Energy Management, Renewable Energy)

Σχόλια