Επιτυχίες που αγγίζουν το 95% σημείωσε η PwC Academy για το ACCA

0

Στο δρόμο για την διάκριση ACCA “Platinum Status”, επιβεβαιώνοντας την ποιότητα των υπηρεσιών της.
Αθήνα, 8 Μαρτίου 2010 – Ο γενικός μέσος όρος επιτυχίας των μαθητών της PwC Academy στην Ελλάδα που παρακολουθούν τον επαγγελματικό τίτλο ACCA, ανέρχεται στα 72% για την εξεταστική του Δεκεμβρίου 2009. Οι μαθητές της PwC Academy, ξεπέρασαν κατά πολύ τον παγκόσμιο μέσο όρο επιτυχίας ο οποίος ανέρχεται μόλις στο 49,2%.
Το ποσοστό επιτυχίας σε επιμέρους μαθήματα του ACCA , άγγιξε πολύ υψηλά επίπεδα, όπως το μάθημα “F3 Financial Accounting” (Χρηματοοικονομική Λογιστική) το οποίο πέρασαν επιτυχώς το 95 % των μαθητών της PwC Academy, σε σύγκριση με τον παγκόσμιο μέσο όρο επιτυχίας που ήταν 64% στο ίδιο μάθημα.
Επαγγελματικοί τίτλοι όπως το ACCA αποτελούν προσόν για τους κατόχους τους στην αγορά, καθώς παρατηρείται αυξημένη ζήτηση από τις επιχειρήσεις στους τίτλους αυτούς. Η ζήτηση αυτή οφείλεται στη σημαντική πρακτική που προσφέρουν, στη παγκόσμια αναγνώρισή τους αλλά και στη συνεχή ανανέωσή τους όσον αφορά τη διδακτέα ύλη, έτσι ώστε να προσαρμόζονται στις τρέχουσες πραγματικές ανάγκες της αγοράς εργασίας αλλά και του επαγγέλματος.
Η PwC Academy, έχοντας ως στόχο την ποιοτική αναβάθμιση της επαγγελματικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, επενδύει συνεχώς σε επαγγελματικούς τίτλους, δίνοντας τα κατάλληλα εφόδια προς κάθε ενδιαφερόμενο για μια επιτυχημένη καριέρα. Η ποιότητα των υπηρεσιών της PwC Academy επιβεβαιώνεται από τις πιστοποιήσεις που έχει λάβει ως εγκεκριμένος εκπαιδευτικός συνεργάτης από τα διεθνή επαγγελματικά σώματα ACCA, ICAEW, CFA, EDI.
Συγκεκριμένα το ACCA μετά από λεπτομερή διερεύνηση της επάρκειας των υπηρεσιών της PwC Academy σε επίπεδο διοίκησης, συντονισμού, εκπαιδευτικής μεθοδολογίας, εισηγητών, διδακτικού υλικού και εγκαταστάσεων, της απένειμε τον τίτλο του εγκεκριμένου χρυσού εκπαιδευτικού συνεργάτη, “Gold Status”. Μετά από τα τόσο επιτυχή αποτελέσματα η PwC Academy, βρίσκεται στην τελική ευθεία για να την απόκτηση του τίτλου “Platinum Status” από το ACCA.
Σημειώνουμε, πως ο συγκριτικός πίνακας επιτυχίας των μαθητών, σε επίπεδο μέσων όρων, της PwC Academy σε σχέση με τα αποτελέσματα των εξετάσεων διεθνώς, διατίθεται σε κάθε ενδιαφερόμενο επικοινωνώντας με την PwC Academy μέσω του info.pwcacademy@gr.pwc.com
Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον επαγγελματικό τίτλο ACCA και άλλα εκπαιδευτικά προγράμματα της PwC Academy, επισκεφτείτε το pwcacademy.gr

Σχόλια