Ετήσια συνάντηση των τελειόφοιτων του ALBA Graduate Business School με τους εκπροσώπους της αγοράς στο 19ο ALBA Career Forum

0

Αθήνα, Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011 – Για 19η χρονιά το ALBA Graduate Business School διοργανώνει το ετήσιο Career Forum από 14 έως 16 Σεπτεμβρίου, 2011 στις εγκαταστάσεις του.

 

Η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή τους τελειόφοιτους του ALBA με επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχοντας καθιερωθεί ως θεσμός στην ελληνική αγορά, το ALBA Career Forum προσελκύει κάθε χρόνο πάνω από 150 στελέχη μεγάλων εταιρειών ώστε να καλύψουν τις ανάγκες τους για υψηλού επιπέδου στελεχιακό δυναμικό.

 

Ένα μεγάλο ποσοστό τελειοφοίτων του ALBA, εδώ και 18 χρόνια, ξεκινάει την καριέρα του από το Career Forum στο οποίο ο κάθε υποψήφιος έχει τη δυνατότητα να διερευνήσει περαιτέρω ευκαιρίες συνεργασίας και απασχόλησης στην ελληνική αλλά και διεθνή αγορά.

 

Το ALBA Career Forum αποτελεί την κορύφωση των δραστηριοτήτων του Career & Alumni Office το οποίο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς καθοδηγεί τον κάθε φοιτητή ξεχωριστά για την επιτυχή του ένταξη στην αγορά εργασίας.

 

Το φετινό ALBA Career Forum πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία των  ελαστικών Continental. Χορηγός catering είναι το GALAXY catering. Χορηγός ψηφιακής υποστήριξης είναι η 9ΑΜ MEDIALABS. Χορηγοί επικοινωνίας είναι το περιοδικό HR Professional και το Kariera.gr.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.alba.edu.gr/career/forum ή να επικοινωνήσετε με το ALBA Career & Alumni Office, 210 8964531, career@alba.edu.gr.

 

Σχόλια