Γνώρισε το Executive MBA στο Διεθνές Πανεπιστήμιο

0

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν δωρεάν ένα μάθημα του μεταπτυχιακού προγράμματος Executive MBA και να ενημερωθούν σχετικά με το πρόγραμμα.

Την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί μία σύντομη ενημερωτική παρουσίαση και στη συνέχεια οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν για μιάμιση ώρα σε τάξη του Executive MBA. Θα έρθουν σε επαφή με τους φοιτητές, το ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό του Πανεπιστημίου συμμετέχοντας στην εκπαιδευτική διαδικασία και θα λάβουν απαντήσεις σε όλα τους τα ερωτήματα.

Το Executive MBA είναι ένα υψηλής ποιότητας μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο οποίο διδάσκουν διακεκριμένοι καθηγητές από κορυφαίες Business Schools και πανεπιστήμια του εξωτερικού και της Ελλάδας. Οι συμμετέχοντες φοιτητές είναι κυρίως στελέχη επιχειρήσεων, τραπεζών και οργανισμών, ελεύθεροι επαγγελματίες και δικηγόροι από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, με το ποσοστό των διεθνών φοιτητών να ξεπερνάει το 30%.

Η διάρκεια των σπουδών είναι διετής και τα μαθήματα διεξάγονται μία φορά το μήνα, Παρασκευή έως Κυριακή. Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η κατ’ ελάχιστον τριετής προϋπηρεσία, η κατοχή πτυχίου ΑΕΙ ή ΤΕΙ και η πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Ο επόμενος κύκλος του Executive MBA ξεκινάει στις 23 Ιανουαρίου 2015 και αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι την συμπλήρωση των προσφερόμενων θέσεων.
Δηλώσεις συμμετοχής στο www.ihu.edu.gr ή με email στο admissions@ihu.edu.gr ή στο τηλέφωνο 2310807528

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος είναι ελληνικό δημόσιο πανεπιστήμιο με έδρα τη Θεσσαλονίκη και προσφέρει μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών αποκλειστικά στην Αγγλική γλώσσα.
 

Σχόλια