Η προπαγάνδα κατά του Δυνατού

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
11.2.08

Στο πλαίσιο του προεκλογικού αγώνα για το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, τις τελευταίες ημέρες εντείνεται ο πανικός των κατεστημένων δυνάμεων, που εκδηλώνεται με στρατευμένα ψευδή και προπαγανδιστικά δημοσιεύματα, τα οποία στοχεύουν προφανώς στο ΔΙΚΑΙΟΡΑΜΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, που ταράζει τα θολά λιμνάζοντα ύδατα.

Είναι γνωστό ότι ο συνδυασμός μας ΔΙΚΑΙΟΡΑΜΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ δεν θέλησε και δεν θέλει κανένα χρίσμα και αυτό το διατυμπάνισε δημόσια.
Είναι γνωστό ότι τα δύο μεγάλα κόμματα, η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και το ΠΑΣΟΚ, δεν έδωσαν χρίσμα σε κανένα συνδυασμό, ούτε επίσημη υποστήριξη.

Είναι γνωστό ότι το ΔΙΚΑΙΟΡΑΜΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ είναι η νέα μεγάλη συνδικαλιστική δύναμη στον Δ.Σ.Α. που έχει από καιρό κερδίσει την συμπάθεια των δικηγόρων και τώρα είναι το μεγάλο φαβορί των εκλογών. Το γεγονός όμως αυτό συνασπίζει εναντίον μας το κατεστημένο του Δ.Σ.Α., που βολεύεται να άρχει σε τελματωμένο σύλλογο. Το συμφέρον ‘’των μεν’’ είναι να ψεύδονται ότι δήθεν έχουν κομματικό χρίσμα, για να εγκλωβίσουν ψηφοφόρους με την ελπίδα να περάσουν αυτοί στον δεύτερο γύρο, και το συμφέρον ‘’των δε’’ είναι να ενισχύουν αυτά τα ψεύδη γιατί ελπίζουν ότι μόνο με αντίπαλο ‘’τους μεν’’ στον δεύτερο γύρο, θα νικήσουν. Μεγάλη απόδειξη αυτού είναι ακριβώς ο πανικός των αντιπάλων μας, ο οποίος τους συνασπίζει στην παραπληροφόρηση και στην αισχρή προπαγάνδα εναντίον του συνδυασμού μας.

Προκαλούν δημοσιεύματα μεγάλων εφημερίδων για φημολογούμενες δημοσκοπήσεις, τις οποίες κανένας δεν έχει δει και αναφέρονται σε δήθεν χρίσματα και σε ανύπαρκτες θολές αποφάσεις κομματικών οργάνων για δήθεν διασπαστές που πρέπει να απομονωθούν, ενώ η μόνη αλήθεια είναι ότι οι ίδιοι είναι απομονωμένοι από το δικηγορικό σώμα και επιχειρούν να επιπλεύσουν ψευδόμενοι. Επιχειρούν έτσι να διατηρήσουν το κατεστημένο στο Δ.Σ.Α. και τις καρέκλες τους.

Από τα Μ.Μ.Ε. ζητάμε να αποκαταστήσουν την αλήθεια με καταχωρίσεις ίδιου μεγέθους και στην ίδιες σελίδες ότι κανένα από τα δύο μεγάλα κόμματα δεν έδωσε χρίσμα ή επίσημη υποστήριξη σε κανέναν και ότι δεν υπάρχουν διασπαστές αλλά το ανεξάρτητο ΔΙΚΑΙΟΡΑΜΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ από τη μία και οι αυτοεξαρτημένοι επαίτες χρισμάτων – που όμως δεν το έλαβαν και οι κρυφοί σύμμαχοί τους (δήθεν αντίπαλοί τους) που φοβούνται να έχουν ως αντίπαλο στον δεύτερο γύρο το ΔΙΚΑΙΟΡΑΜΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, από την άλλη. Τους μεθοδευτές αντιπάλους μας και εχθρούς του ακομμάτιστου συνδικαλισμού στις εκλογές του Δ.Σ.Α., το ΔΙΚΑΙΟΡΑΜΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ τους αποκαλύπτει και τους παραδίδει στην επερχόμενη κρίση του δικηγορικού σώματος που τόσο τους φοβίζει.

Νικόλας Κανελλόπουλος
Υποψήφιος Πρόεδρος Δ.Σ.Α.

Σχόλια