“Ηλιαία” το ψηφιακό δίκτυο της ΕΔΕ

0

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, η πρώτη παρουσίαση της «Ηλιαίας» του ψηφιακού δικτύου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.

Όπως αναλυτικά παρουσιάστηκε ενώπιον του Δ.Σ. και μελών της Ένωσης, μέσα από το ιδιαίτερα φιλικό, ψηφιακό περιβάλλον εργασίας της «Ηλιαίας», τα μέλη της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων έχουν τη δυνατότητα: 

Να αναζητούν και να εντοπίζουν συναδέλφους τους σε όλη την Ελλάδα.
Να επικοινωνούν σε πραγματικό χρόνο μέσω της υπηρεσίας private chat.
Να δημοσιεύουν και να διαμοιράζονται τα αρχεία της επιλογής τους.
Να αρθρογραφούν, δημοσιεύοντας τις απόψεις τους.
Να συμμετέχουν σε ζητήματα διαβουλεύσεων, ως μέλη μιας ενεργής κοινότητας, με όρους και κανόνες σύγχρονης κοινωνικής δικτύωσης.

Για πρώτη φορά στη χώρα μας, οι δικαστικοί λειτουργοί αποκτούν ένα αυτόνομο,  καινοτομικό και ασφαλές περιβάλλον εργασίας, στο οποίο η ελευθερία της έκφρασης, η συμμετοχή και η επικοινωνία λαμβάνουν ιδιαίτερη διάσταση.

H LAWNET S.A. υλοποίησε το συγκεκριμένο έργο με ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια και στην ιδιωτικότητα των μελών της «Ηλιαίας» αξιοποιώντας “state of the art” τεχνολογικά στοιχεία, για την ανάπτυξη του πρώτου κοινωνικού δικτύου στο χώρο της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Η εισαγωγή και η υποστήριξη των μελών της «Ηλιαίας» για τη χρήση όλων των εφαρμογών της, πραγματοποιείται με ψηφιακές οδηγίες χρήσης – εκπαιδευτικά Video – οι οποίες αποστέλλονται σε όλα τα μέλη της.    

Η LawNet S.A.(ΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Α.Ε.) ιδρύθηκε το έτος 2000 και έκτοτε παρέχει συστηματικά υπηρεσίες έγκυρης νομικής πληροφόρησης και ενημέρωσης μέσω της νομικής “πύλης” www.lawnet.gr. Επίσης, σχεδίασε και διανέμει το www.lawFirms.gr, τον πρώτο επαγγελματικό κατάλογο, αποκλειστικά για Δικηγόρους.

Παράλληλα αποτελεί το βασικό, ψηφιακό συνεργάτη πολλών θεσμικών φορέων, Συλλόγων και Οργανισμών στο χώρο της ελληνικής Δικαιοσύνης, όπως: Δικαστικές Ενώσεις, Δικηγορικοί Σύλλογοι, Ασφαλιστικά ταμεία και Δικηγορικά Γραφεία.

Επικοινωνία:  LAWNET S.A. – Ε-Mail: info@lawnet.gr  τηλ: 210 – 33.92.572 – 4.

Σχόλια