Κοινή έκθεση ζωγραφικής δικηγόρων Θεσσαλονίκης & Ανδριανούπολης

0

«Χτίζουμε με τον πολιτισμό γέφυρες φιλίας»

Την Παρασκευή 16 Απριλίου 2010 και ώρα 18:00 εγκαινιάζεται στους εκθεσιακούς χώρους του Συνεδριακού Κέντρου της Τράπεζας Πειραιώς η κοινή ομαδική έκθεση των δικηγόρων Θεσσαλονίκης και της Ανδριανούπολης. Ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης διοργανώνει κατά τακτά χρονικά διαστήματα εκθέσεις εικαστικού περιεχομένου με συμμετοχή των δικηγόρων-μελών του. Φέτος για πρώτη φορά στο πλαίσιο της διαβαλκανικής συνεργασίας των Δικηγορικών Συλλόγων συμμετέχει στην ομαδική έκθεση και η ζωγράφος κα Emel Sezer από τον Δικηγορικό Σύλλογο Ανδριανούπολης.
Την ίδια ημέρα των εγκαινίων και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθεί συναυλία στο αμφιθέατρο της Τράπεζας Πειραιώς με τη συμμετοχή της χορωδίας του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά υπό τη διεύθυνση του δικηγόρου-μαέστρου, κ. Δημήτρη Σταθακόπουλου, της λαϊκής ορχήστρας του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης «Το Έντεχνο» και της χορωδίας «Αρμονία», υπό τη διεύθυνση του δικηγόρου-μαέστρου, κ. Νίκου Κυριακού.
Η ομαδική έκθεση περιλαμβάνει πάνω από 90 έργα διαφορετικής τεχνοτροπίας, τα οποία θα εκτεθούν στους δύο ορόφους των αναπαλαιωμένων κτιρίων του Συνεδριακού Κέντρου της Τράπεζας Πειραιώς στα Λαδάδικα (Κατούνη 12-14) από 16 έως 23 Απριλίου 2010.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Σχόλια