Μεταπτυχιακά Προγράμματα για Νομικούς στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

0

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος σας ενημερώνει ότι δέχεται αιτήσεις για τα δύο μεταπτυχιακά προγράμματα του κλάδου της Νομικής Επιστήμης:
 
1.                    «LLM in Transnational European Commercial Law & Alternative Dispute Resolution»
 
Διεθνικό και ευρωπαϊκό οικονομικό δίκαιο και εναλλακτικοί τρόποι επίλυσης των διαφορών (διαιτησία και διαμεσολάβηση), Ενεργειακό δίκαιο
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αποφοίτους Νομικών, Πολιτικών και Οικονομικών Τμημάτων και Σχολών. Διδάσκουν διακεκριμένοι αλλοδαποί και Έλληνες καθηγητές.
 
2.                    «MA in Art, Law & Economy»
 
Τέχνη Δίκαιο και Οικονομία
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αποφοίτους Νομικών, Πολιτικών και Οικονομικών Τμημάτων και Σχολών, Ιστορίας της Τέχνης, Φιλοσοφικών Σχολών. Διδάσκουν διακεκριμένοι  αλλοδαποί και Έλληνες καθηγητές.
 
 Την ακαδημαϊκή επιμέλεια και επίβλεψη των δύο μεταπτυχιακών προγραμμάτων έχει ο καθηγητής Α. Γ. Καΐσης, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, καθηγητής της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης και αντεπιστέλλων εταίρος του Ινστιτούτου Διεθνούς Ιδιωτικού και Οικονομικού Δικαίου του Πανεπιστημίου της Χαϊδελβέργης.
 
Τα προγράμματα είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, προσφέρονται σε executive mode (Σάββατο, Κυριακή) ώστε να μπορούν να τα παρακολουθήσουν και εργαζόμενοι, καθολοκληρίαν στην αγγλική γλώσσα.
Έναρξη των μαθημάτων τον Οκτώβριο του 2013.
 
Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος είναι το πρώτο ελληνικό δημόσιο αγγλόφωνο πανεπιστήμιο της χώρας. Ενημερωτικές παρουσιάσεις (information sessions) των μεταπτυχιακών του προγραμμάτων θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Πιο συγκεκριμένα, οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν στις 19 και 26 Σεπτεμβρίου 2013, ημέρα Πέμπτη στις 17:00.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μεταπτυχιακά προγράμματα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα  http://www.ihu.edu.gr/legal/index.php/en/
 Τηλέφωνα επικοινωνίας:
– (0030)2310-807529
-6974864699
-6979017220
 

Σχόλια