Νεανική Απασχολησιμότητα στην Ελλάδα σήμερα

0

Το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece και η Citi Ελλάδος, έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν σε ημερίδα με θέμα « Η νεανική Απασχολησιμότητα στην Ελλάδα σήμερα.»   Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 9:30 στο The HUB Events (Αλκμήνης 5 K. Πετράλωνα), περιλαμβάνει παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας για την Νεανική Απασχολησιμότητα, παρουσίαση της Ευρωπαϊκής εμπειρίας και debates.
 
Η συμμετοχή απαιτεί προ εγγραφή με αποστολή email στο events@alba.edu.gr μεχρι και 19/11
 
Συνημμένη η πρόσκληση, η ατζέντα καθώς και οδηγίες για την τοποθεσία του The HUB Events (αποστάσεις από κοντινό σταθμό metro, σταθμούς ΗΣΑΠ, στάσεις ΕΘΕΛ καθώς και κοντινό parking.)
 
Η πρωτοβουλία της Citi Ελλάδας με την υποστήριξη του ALBA αποσκοπεί στο να παρέχει μία βαθύτερη κατανόηση του ζητήματος της χαμηλής νεανικής απασχολησιμότητας στην Ελλάδα σήμερα, ειδικά όσον αφορά τους νέους απόφοιτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, 22-29 ετών. Πιο συγκεκριμένα, διερευνώνται το μέγεθος και τα βαθύτερα αίτια του προβλήματος, οι επιπτώσεις για τα άτομα και την εθνική οικονομία, καθώς και οι πιθανές παρεμβάσεις σε ατομικό, επιχειρηματικό και πολιτικό επίπεδο. Τα τελικά ερευνητικά αποτελέσματα και οι προτάσεις πολιτικής θα κυκλοφορήσουν δημόσια σε μορφή σύντομης και πρακτικής έκδοσης.
 
Το συνολικό έργο αποτελεί μία πρωτοβουλία της Citi Ελλάδας, που χρηματοδοτεί το Citi Foundation και υλοποιεί το Τμήμα Εφαρμοσμένης Έρευνας του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece.

Σχόλια