Νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Double Masters for Lawyers από το ALBA

0

Αθήνα, Δευτέρα 29 Απριλίου 2013 – Το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece παρουσιάζει το νέο διπλό μεταπτυχιακό πρόγραμμα για δικηγόρους Double Masters for Lawyers: LLM & MSc, το οποίο προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία σε νέους δικηγόρους να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εξειδίκευση σε μεταπτυχιακό επίπεδο δύο εκπαιδευτικών προγραμμάτων μόνο σε 16 μήνες, περιορίζοντας την διάρκεια των σπουδών στο εξωτερικό μόνο στους 6 μήνες!

 Το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece σε συνεργασία με το University of Reading, School of Law προσφέρουν δύο ξεχωριστούς μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών που αποτελούνται από το MSc in Business for Lawyers που προσφέρει το ALBA και LLM από το University of Reading με επιλογή από οκτώ διαφορετικά προγράμματα νομικής ειδίκευσης όπως διεθνές εμπόριο και οικονομικά,  διεθνείς χρηματαγορές και τραπεζικά συστήματα, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, κ.α.  

 Ο απόφοιτος αυτού του διπλού μεταπτυχιακού προγράμματος θα αποκτήσει τόσο την εξειδικευμένη νομική γνώση που του προσφέρει το LLM ενώ με το MSc in Business for Lawyers θα μπορέσει να αξιοποιήσει αυτή την γνώση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αποκτώντας τις γνώσεις και δεξιότητες που απατούνται για την αποτελεσματική εφαρμογή της νομικής γνώσης στον χώρο των επιχειρήσεων.

 Το πρόγραμμα σπουδών αναλύεται παρακάτω:

 Σεπτέμβριος – Οκτώβριος:   Έναρξη φοίτησης στο ALBA (2 μήνες)

Νοέμβριος – Απρίλιος:         Φοίτηση στο University of Reading (6 μήνες)

Μάιος – Δεκέμβριος:         Ολοκλήρωση της φοίτησης στο ALBA (8 μήνες)

 Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν το Σεπτέμβριο του 2013, ενώ αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και το τέλος Ιουνίου. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα υπάρχoυν και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.alba.edu.gr/academic/doublemasterslaw

Σχόλια