NOVA: Παρουσίαση προγράμματος

0

Ζήσε το Πάθος σου στη Nova
 
Hπρώτη ψηφιακή τηλεοπτική πλατφόρμα στην Ελλάδα παρουσιάζει το πρόγραμμα της για τη σεζόν 2011-2012
 
Μια ανοικτή πρόσκληση στο τηλεοπτικό κοινό να «Ζήσει το Πάθος του στη Nova», απευθύνει η πρώτη ψηφιακή τηλεοπτική πλατφόρμα στην Ελλάδα, με την ευκαιρία της παρουσίασης του προγράμματος της, για τη σεζόν 2011-2012, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου, σε κεντρικό πολυχώρο της Αθήνας.
 
Η τηλεοπτική πανδαισία της Νοva, καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της ελληνικής οικογένειας για ψυχαγωγία στο σπίτι και με την νέα της πρόταση για τη σεζόν 2011-2012, έρχεται να επιβεβαιώσει τον ηγετικό της ρόλο στον τομέα της οικογενειακής ψυχαγωγίας, στηριζόμενη σε 4 βασικούς άξονες: τον αθλητισμό, την ενημέρωση, τον κινηματογράφο και την ψυχαγωγία.
 
Σημείο αναφορά στον άξονα του αθλητισμού αποτελεί το πρωτάθλημα της Super League, τα τηλεοπτικά δικαιώματα του οποίου έχει εξασφαλίσει, έως το καλοκαίρι του 2015, ο Όμιλος Forthnet. Κίνηση που σηματοδοτεί την επιστροφή του Ολυμπιακού στο μπουκέτο της Nova, με την μετάδοση όλων των εντός έδρας αγώνων του. Επιπλέον, η Nova μέσα από τα αθλητικά κανάλια novasports, θα μεταδίδει και φέτος σημαντικούς αγώνες του UEFA Champions League και UEFA Europa League, αλλά και τα σημαντικότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως την αγγλική Premier League, το γαλλικό Championnat, το Κύπελλο Ιταλίας και το Κύπελλο Ισπανίας.
 
Στον τομέα της ενημέρωσης, η Nova, με το πιο έμπειρο επιτελείο αθλητικών δημοσιογράφων, μέσα από υπερσύγχρονα στούντιο, με νέα σκηνικά και τεχνολογικές καινοτομίες (γραφικά, στατιστικά), θα μεταφέρει στις οθόνες μας τον παλμό των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, μέσω 11 ζωντανών αθλητικών εκπομπών. Στην ίδια κατεύθυνση, το πλήρως ενημερωμένο novasports.gr, θα παρέχει 24ωρη, έγκυρη αθλητική ενημέρωση και live streaming σημαντικών αγώνων της Superleague και ξένων πρωταθλημάτων. Ταυτόχρονα, δίνει τη δυνατότητα χρήσης ειδικών εφαρμογών για Apple IOS και android, όπως το Nova i-Guide, τον πιο πλήρη οδηγό προγράμματος σε mobile app!
 
Στον τομέα του κινηματογραφικού περιεχομένου, η Nova και φέτος υπόσχεται ένα τηλεοπτικό υπερθέαμα, από όλα τα studios του Hollywood, με Βlockbuster πρεμιέρες, έχοντας εξασφαλίσει την προβολής τους 12 μήνες πριν την ελεύθερη τηλεόραση. Μέσω των 4 καναλιών novacinema θα προβληθούν βραβευμένες τηλεοπτικές σειρές, ταινίες από το ευρωπαϊκό και παγκόσμιο σινεμά, τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά βραβεία (Οscars, Golden Globes, SAG), καθώς επίσης και συμπαραγωγές Nova από τον ελληνικό κινηματογράφο, σε πρώτη προβολή. Παράλληλα, το Novacinema HD παραμένει το πρώτο κινηματογραφικό κανάλι High Definition στην Ελλάδα.
 
Συνολικά, η φετινή πρόταση της Nova, αποδεικνύει το Πάθος της για ψυχαγωγία! Διαθέτοντας πάνω από 65 κανάλια, πάνω από 350.000 ώρες προγράμματος και 7 κανάλια Ηigh Definition, ο πλούτος των καναλιών και υπηρεσιών που περιλαμβάνονται στο μπουκέτο της Nova, προσφέρουν στον τηλεθεατή μεγάλη δυνατότητα επιλογής, 24 ώρες το 24ωρο, ανάλογα με τη διάθεση και τις προτιμήσεις του. Κι όλα αυτά με μια προσιτή για την ελληνική οικογένεια τιμολογιακή πολιτική.
 
Η κ. Κατερίνα Κασκανιώτη, Γενική Διευθύντρια Προγράμματος & Πλατφόρμας του Ομίλου Forthnet, ανέφερε σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που η νέα σεζόν μας φέρνει πιο κοντά στο κοινό μας, προκειμένου να ζήσουμε μαζί του το Πάθος για ψυχαγωγία και τηλεοπτικό υπερθέαμα. Η Nova δημιουργεί τη φετινή σεζόν μια νέα τηλεοπτική εμπειρία που επιτρέπει σε αυτούς που αγαπούν το τηλεοπτικό θέαμα να το ζήσουν με πάθος, μέσα από HighDefinition παραγωγές αθλητικού περιεχομένου, αλλά και κινηματογραφικές επιτυχίες α’ προβολής με αξεπέραστη ποιότητα ήχου και εικόνας. Αυτή η ποιοτική διαφορά στη συνολική εμπειρία τηλεθέασης, διαφοροποιεί και φέτος τη Nova στη συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού».
 
Ο κ. Γιάννης Καβακλής, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής του Ομίλου Forthnet ανέφερε ότι «Ο Όμιλος Forthnet επενδύει συνεχώς για τον εμπλουτισμό των υπηρεσιών ψυχαγωγίας και επικοινωνίας που προσφέρει στο Ελληνικό Νοικοκυριό.
Σήμερα περισσότερο από ποτέ ο κόσμος έχει ανάγκη την προσιτή, ποιοτική και αξιόπιστη ψυχαγωγία στο σπίτι. Ο Όμιλος Forthnet με όπλα το BroadbandADSL της Forthnet και την ψηφιακή τηλεόραση της Nova δίνει διέξοδο στην κρίση και προτείνει να ζήσουμε με χαρά οικογενειακές μας στιγμές, με Πάθος για το σήμερα και αισιοδοξία για το αύριο. Η Nova, με κόστος που ξεκινά από 6,5 € το μήνα πάνω από το 2play που ήδη πληρώνουμε, αποτελεί μια «value for money» πρόταση στην αγορά ψυχαγωγίας».

Σχόλια