Παράταση υποβολής αιτήσεων για το επιτυχημένο Πρόγραμμα στη Φορολογία του ALBA Graduate Business School και της Ernst & Young

0

Tο ALBA Graduate Business School και η Ernst & Young ανακοινώνουν την παράταση υποβολής αιτήσεων έως την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2008 για το πρόγραμμα «ALBA – ERNST & YOUNG Postgraduate Professional Diploma in Taxation». Το πρόγραμμα απευθύνεται σε απόφοιτους οικονομικών και νομικών σχολών που επιθυμούν να εξειδικευθούν στη φορολογία, καθώς και σε στελέχη επιχειρήσεων που απασχολούνται σε σχετικές θέσεις και θέλουν να αποκτήσουν την συγκεκριμένη εξειδίκευση προκειμένου να ανταποκριθούν πιο αποτελεσματικά στα καθήκοντά τους.

Η σημαντική αυτή συνεργασία μεταξύ του ALBA Graduate Business School και της Ernst & Young έχει βασιστεί πάνω στη φιλοσοφία που διέπει τους δύο οργανισμούς για παροχή υπηρεσιών άριστης ποιότητας από υψηλού επιπέδου επιστημονικό και επαγγελματικό προσωπικό. Κύριος στόχος του καινοτόμου αυτού προγράμματος αποτελεί η σύνδεση της θεωρίας του φορολογικού δίκαιου με την πρακτική εφαρμογή του.

Η δεύτερη ακαδημαϊκή σειρά του προγράμματος, διάρκειας 360 διδακτικών ωρών, θα ξεκινήσει τον προσεχή Οκτώβριο και θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2009. Τα μαθήματα διεξάγονται στην Ελληνική γλώσσα και πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα. Στο διδακτικό δυναμικό περιλαμβάνονται υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών, όπως ο κ. Σπύρος Βούλγαρης, τέως Γενικός Διευθυντής Φορολογίας Υπουργείου Οικονομικών, έμπειρα στελέχη της Ernst & Young, καθώς και καθηγητές του ALBA Graduate Business School.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Ernst & Young, εταιρία που κατέχει ηγετική θέση διεθνώς στην παροχή ελεγκτικών, φορολογικών, συναλλακτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, θα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία επαγγελματικής σταδιοδρομίας στους πέντε αποφοίτους με την υψηλότερη επίδοση, εφόσον δεν προέρχονται από επιχειρήσεις που έχουν χρηματοδοτήσει την παρακολούθηση του προγράμματος για λογαριασμό τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες παρακολούθησης του προγράμματος «ALBA – ERNST & YOUNG Postgraduate Professional Diploma in Taxation», οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Μαρία Παππά, τηλ: 210-8964531, e-mail: mpappa@alba.edu.gr ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα: http://www.alba.edu.gr.

Σχόλια