Προετοιμασία υποψηφίων για τη Σχολή Δικαστικών Λειτουργών

0

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Ινστιτούτο Κατάρτισης στο Δίκαιο και τη Διακυβέρνηση για τη θεωρητική και πρακτική προετοιμασία των υποψηφίων για το διαγωνισμό της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών (κατεύθυνση Διοικητικής Δικαιοσύνης).

Τα μαθήματα ξεκινούν στις 20 Οκτωβρίου με απογευματινές διαλέξεις  (ώρες 5 μμ -9 μμ), δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα, οι οποίες θα πραγματοποιούνται στα κεντρικά γραφεία του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου (EPLO), εκπαιδευτική μονάδα του οποίου είναι το Ινστιτούτο (Αχαιού 16-Κολωνάκι, Αθήνα). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την πλήρη προετοιμασία των υποψηφίων για όλα τα μαθήματα, με βιβλία ενταγμένα στο πακέτο διδάκτρων, πλήρη υποστήριξη σε σημειώσεις και ύλη, προσομοιωτικά τεστ εξετάσεων , παρακολούθηση εκδηλώσεων με διαλέξεις ειδικών σε σχετική θεματολογία και επαναληπτικά μαθήματα.

Το πρόγραμμα κατάρτισης του διεθνούς Οργανισμού γίνεται με τη συνεργασία και την υποστήριξη των ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΣΑΚΚΟΥΛΑ.
 
Αιτήσεις για εγγραφές: Μέσα από την ιστοσελίδα του Ινστιτούτου http://lawtraining.eplo.eu, με απευθείας email στο info@lawtraining.eplo.eu, στη γραμματεία του EPLO (Αχαιού 16-Κολωνάκι, Αθήνα) ή στις Εκδόσεις Σάκκουλα (Ιπποκράτους 23, Αθήνα).
 

Σχόλια