Πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία!» Αποτελέσματα υποτροφιών του 2ου κύκλου του προγράμματος

0

Με την πίστη πως η εκπαίδευση μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο για την ανοικοδόμηση μιας νέας Κοινωνίας Ίσων Ευκαιριών για όλους, δύο χρόνια πριν, ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός Equal Society, σε συνεργασία με δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού δημιούργησε το πανελλαδικής εμβέλειας πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία!».

Σήμερα, με το δεύτερο κύκλο της δράσης να βρίσκεται σχεδόν στα μισά της διαδρομής, είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε ότι το  ALBA Graduate Business School at the American College of Greece  με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής προσφοράς και βαδίζοντας πάνω στις αξίες της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, πρόσφερε μέσω του προγράμματος 1 (μία) πλήρη υποτροφία στο MSc in International Business & Management για το Ακαδημαϊκό Έτος 2013-2014.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ωφελούμενοι προέκυψαν από μια διττή διαδικασία η οποία ξεκίνησε με  την αξιολόγηση των κοινωνικών και οικονομικών κριτηρίων τους από την Επιστημονική Επιτροπή του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού της Εqual Society και ολοκληρώθηκε με την οριστική εξέταση της ακαδημαϊκής αρτιότητας από την ακαδημαϊκή επιτροπή του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece.

Συγχαρητήρια στον υπότροφο κ. Μήτσο Θωμά που διεκδίκησε ανάμεσα στους υπόλοιπους υποψηφίους του την υποτροφία αλλά και στο ALBA Graduate Business School at the American College of Greece για την ισχυρή κοινωνική συναίσθηση και το χαρακτήρα αλληλεγγύης που επέδειξε στην υλοποίηση του προγράμματος. Ενισχύοντας δε ακόμη περισσότερο τη δράση, το ALBA προσέφερε σημαντική οικονομική ενίσχυση και σε άλλους υποψηφίους που πληρούσαν τόσο τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια όσο και τα ακαδημαϊκά κριτήρια του προγράμματος MSc in International Business & Management.

Πληροφορίες για τις προσφερόμενες υποτροφίες και τη διαδικασία των αιτήσεων στο http://spoudazo.equalsociety.gr/