Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Δικηγόρων – Νομικών Παραστατών στη Διαμεσολάβηση

Με την υποστήριξη των "Εκδόσεων Σάκκουλα ΑΕ"

0

Οι «Εκδόσεις Σάκκουλα ΑΕ» και οι εταίροι της «RESOLVE Διαμεσολαβητές», Ελένη Πλέσσα και Ειρήνη Ματσούκα, ανακοινώνουν τη συνεργασία τους στην παροχή του Εκπαιδευτικού Προγράμματος «Εκπαίδευση Δικηγόρων – Νομικών Παραστατών στη Διαμεσολάβηση».

Οι «Εκδόσεις Σάκκουλα ΑΕ», ως ηγετική παρουσία στον χώρο των Νομικών Εκδόσεων, με το Εκπαιδευτικό αυτό Πρόγραμμα υποστηρίζουν για ακόμα μία φορά τον σύγχρονο και τη σύγχρονη Δικηγόρο και τη διαρκή τους εκπαίδευση πάνω στις καταιγιστικές εξελίξεις σε σχέση με το επάγγελμά τους και παρέχουν πλήρως εξοπλισμένους χώρους για την άρτια οργάνωση της Εκπαίδευσης.

Η Ελένη Πλέσσα και η Ειρήνη Ματσούκα, Δικηγόροι – Διαπιστευμένες Διαμεσολαβήτριες και Εκπαιδεύτριες Διαμεσολαβητών, Εταίροι και Συνιδρύτριες της εταιρείας «RESOLVE Διαμεσολαβητές» με 10ετή εμπειρία στην εφαρμογή, στην ενημέρωση και στην εκπαίδευση της Διαμεσολάβησης, έχουν εκπονήσει από κοινού με τον Σπύρο Αντωνέλο, Διαμεσολαβητή διεθνούς φήμης, το «Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Δικηγόρων – Νομικών Παραστατών στη Διαμεσολάβηση», το οποίο παρέχουν ήδη από το 2015 και το οποίο έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία. Στο Πρόγραμμα έχουν ήδη εκπαιδευτεί εκατοντάδες Δικηγόροι και Ασκούμενοι Δικηγόροι.

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα είναι πλήρως προσαρμοσμένο στην Ελληνική νομική και δικηγορική πραγματικότητα και στον πρόσφατο νόμο 4512/2018, απευθύνεται στους Δικηγόρους που επιθυμούν να εντάξουν τη Διαμεσολάβηση στην καθημερινή τους Δικηγορική πρακτική, με τις μοναδικές δυνατότητες διαπραγματευτικής ευελιξίας, απορρήτου, σύντομης επίλυσης και εκτελεστότητας που η Διαμεσολάβηση παρέχει, συνδυαζόμενες και με τις άριστες συνθήκες παροχής και χρέωσης των υπηρεσιών τους προς τους εντολείς τους.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα, τις ημερομηνίες και τις ώρες διεξαγωγής του θα ακολουθήσουν σύντομα με νέα ανακοίνωση.

Σχόλια