Πρόσκληση του Προέδρου ΔΣΘ από την Ένωση Αράβων Δικηγόρων

0

Η Ένωση Αράβων Δικηγόρων (A.L.U.) στις 3.1.2011 απέστειλε στον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, κ. Μανόλη Λαμτζίδη, επιστολή με την οποία τον προσκαλεί να παρακολουθήσει την δεύτερη τακτική συνάντηση της Ολομέλειας της Ένωσης του έτους 2010, που θα γίνει στην πόλη ΦΕΖ του Μαρόκου από τις 13-15.1.2011.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Θ. απάντησε ότι η πρόσκληση, καθώς απευθύνεται μόνο σε αυτόν από τους Προέδρους των Ελληνικών Δικηγορικών Συλλόγων είναι ιδιαίτερα τιμητική, αλλά λόγω των επικείμενων καταιγιστικών αλλαγών στη δομή του δικηγορικού επαγγέλματος, που προωθεί η ελληνική κυβέρνηση και της ανάγκης παρουσίας του στις σχετικές διαβουλεύσεις ως μέλους του Τριμελούς Προεδρείου της Ολομέλειας των Προέδρων αδυνατεί να παραστεί στις εργασίες της Ολομέλειας της Ένωσης το διάστημα αυτό.
Σημειώνεται ότι ο Πρόεδρος του ΔΣΘ, έχει ήδη κληθεί να παραστεί και παρακολούθησε άλλες δύο τακτικές συναντήσεις που έγιναν τον Δεκέμβριο του 2009 στη ΔΑΜΑΣΚΟ της Συρίας και τον Ιούλιο του 2010 στη ΒΗΡΥΤΟ του Λιβάνου.

Σχόλια