Πτυχία-διαβατήρια για κορυφαίες θέσεις στην Ευρώπη

0

Μια σπουδαία ευκαιρία για την απόκτηση ενός ιδιαίτερου τίτλου σπουδών με διεθνή απήχηση και o οποίος ουσιαστικά αποτελεί διαβατήριο  για μια θέση στα θεσμικά όργανα της ΕΕ, σε διεθνείς οργανισμούς, σε μεγάλες νομικές εταιρίες που λειτουργούν σε Ευρωπαϊκό επίπεδο ή σε σημαντικούς τομείς της διοίκησης, έχουν τώρα οι Έλληνες φοιτητές που ακολουθούν τους κλάδους της νομικής και της διακυβέρνησης.

Η European Law and Governance School (ELGS), μια σχολή πανεπιστημιακού επιπέδου που ιδρύθηκε με πρωτοβουλία διεθνών προσωπικοτήτων όπως ο πρώην Πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζουλιάνο Αμάτο και λειτουργεί ήδη στην Ελλάδα, στο πλαίσιο ενός διεθνούς οργανισμού, όπως ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Δημοσίου Δικαίου (EPLO)  προσφέροντας  προπτυχιακά προγράμματα όπως: LLB στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο, BA στην Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση καθώς και ένα τρίτο καινοτόμο πτυχίο που είναι συνδυασμός των δύο παραπάνω.

Η Σχολή, μοναδική στην Ευρώπη και με καινοτόμα διδακτική μεθοδολογία, είναι μέρος ενός δικτύου 30 Πανεπιστημίων από 20 χώρες με διδάσκοντες 100 και πλέον παγκοσμίου φήμης επιστήμονες με αποστολή να διαμορφώσει μια νέα γενιά των Ευρωπαίων επαγγελματιών, ακολουθώντας τα υψηλότερα πρότυπα. Προσφέρει επίσης μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα.

Υποστηρίζεται στην Ελλάδα από το Ίδρυμα Λάτσης, την Εθνική Τράπεζα, την Τράπεζα Πειραιώς, δέχεται φοιτητές που κάνουν παράλληλες σπουδές σε άλλα ανώτατα ιδρύματα και προσφέρει υποτροφίες έως 50%. Λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του διεθνούς Οργανισμού EPLO, στο 64ο χλμ. Αθηνών- Σουνίου, στα Λεγραινά Σουνίου.

  • Για πληροφορίες και εγγραφές (η προθεσμία λήγει στις 31 Ιουλίου) στα τηλέφωνα 211 311 0 672, στον διαδικτυακό τόπο  www.elgs.eu   ή στο  info@elgs.eu .

 

Σχόλια