Στρατηγική συνεργασία Costa Navarino και ALBA Graduate Business School at The American College of Greece στο Νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα MSc in Tourism Management

0

Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014 – To ALBA Graduate Business School at The American College of Greece και η Costa Navarino ανακοινώνουν στρατηγική συνεργασία για το πρόγραμμα MSc in Tourism Management.

Κινητήρια δύναμη,  o κοινός στόχος  για την ανάπτυξη ειδικευμένων επαγγελματιών και των μελλοντικών ηγετών του κλάδου, που θα είναι ανταγωνιστικοί, με υψηλές δεξιότητες σε διεθνές επίπεδο και θα συμβάλουν ουσιαστικά στην ανύψωση του ελληνικού τουρισμού σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα ποιότητας.

Η συνεργασία θα είναι πολύ-επίπεδη και θα αποφέρει πολλαπλά οφέλη στους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα, καθώς τόσο η Costa Navarino, όσο και το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece κατέχουν εξέχουσα θέση στον τομέα που δραστηριοποιούνται. Πιο συγκεκριμένα η Costa Navarino θα προσφέρει  θέσεις πρακτικής άσκησης για τους φοιτητές του MSc in Tourism Management στις εγκαταστάσεις του Navarino Dunes που περιλαμβάνει ξενοδοχεία, συνεδριακό κέντρο, γήπεδο γκολφ, κέντρα απασχόλησης παιδιών και πολλές ακόμη δραστηριότητες, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν δύο επισκέψεις των φοιτητών εντός της ακαδημαϊκής χρονιάς.

Καθώς σκοπός του Προγράμματος είναι ο συνδυασμός θεωρητικών γνώσεων με πρακτικές δεξιότητες, η Costa Navarino  έχει αναλάβει την οργάνωση 5 workshops  στους τομείς: Hospitality Management, Finance and Cost Accounting, Managing Service Operations, Destination Management, Purchasing and Supply Management.

Σχετικά με την Costa Navarino

H Costa Navarino είναι ο διεθνής, τουριστικός προορισμός υψηλών προδιαγραφών στην Ελλάδα. Βρίσκεται στη Μεσσηνία, σε ένα από τα πιο μαγευτικά παραθαλάσσια τοπία της Μεσογείου, με 4.500 χρόνια ιστορίας. Στην καρδιά της φιλοσοφίας της Costa Navarino είναι ο σεβασμός για το περιβάλλον, τις παραδόσεις και την τοπική κοινωνία. Στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή, βρίσκονται δύο ξενοδοχεία 5 αστέρων, The Romanos, a Luxury Collection Resort και The Westin Resort Costa Navarino, το πρώτο signature γήπεδο γκολφ στην Ελλάδα The Dunes Course, το Anazoe Spa, το συνεδριακό κέντρο House of Events, ειδικά σχεδιασμένοι χώροι για παιδιά, καθώς και ένα ευρύ φάσμα χώρων γαστρονομίας, αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Στο Navarino Bay, τη δεύτερη περιοχή, βρίσκεται το signature γήπεδο γκολφ The Bay Course.www.costanavarino.gr

Σχετικά με το MSc in Tourism Management του ALBA Graduate Business School

To πρόγραμμα με μότο «Upgrade to Business Class», έχει σχεδιαστεί για να εφοδιάσει τους νεαρούς απόφοιτους και τους επαγγελματίες του χώρου με τις γνώσεις, τις ικανότητες και τις αξίες που απαιτούνται για μια επιτυχημένη καριέρα στην εγχώρια, αλλά και στη διεθνή τουριστική βιομηχανία, καθώς και να βοηθήσει τις μικρές και μεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις στην απόκτηση της προηγμένης επαγγελματικής διευθυντικής γνώσης και καλών πρακτικών διαχείρισης ταλέντου που απαιτούνται, προκειμένου να μπορέσουν να επιτύχουν και να ανταγωνιστούν την παγκόσμια τουριστική αγορά.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο του 2014, ενώ αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και τα μέσα Σεπτεμβρίου. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα υπάρχoυν και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.alba.edu.gr/academic/tourism

Σχόλια