Συμμετοχή του ΔΣΘ στο 2ο Ελληνοτουρκικό φόρουμ

0

Ξεκινάει σήμερα Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2010 το 2ο Ελληνο-Τουρκικό Επιχειρηματικό Φόρουμ με θέμα την «Περιφερειακή Οικονομική Συνεργασία μεταξύ Ελλάδας & Τουρκίας», στο Arcadia Hotel, στην Κομοτηνή.
Το Φόρουμ, το οποίο θα διαρκέσει 14 -15 Ιανουαρίου, διοργανώνουν η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) σε συνεργασία με την Ένωση Τουρκικών Επιμελητηρίων (ΤΟΒΒ), το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης, το Επαγγελματικό & Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης, το Επιμελητήριο της Αδριανούπολης και το Συμβούλιο Εξωτερικών Οικονομικών Σχέσεων (DEIK).
Στόχος του 2ου Επιχειρηματικού Φόρουμ είναι να δώσει απαντήσεις σε καίριες ερωτήσεις σχετικά με τις βιομηχανίες Τουρισμού, Εστίασης, Επιπλοποιίας, Δομικών Υλικών, Μεταφορών και Υπηρεσιών εν μέσω οικονομικής κρίσης την οποία αντιμετωπίζει η πλειοψηφία των επιχειρήσεων στην περιοχή της Θράκης.
Η Γραμματεία του Φόρουμ απέστειλε σχετική επιστολή-πρόσκληση στον Δ.Σ.Θ., ο οποίος με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του όρισε ως εκπρόσωπό του στο Φόρουμ το μέλος Δ.Σ. του Δ.Σ.Θ. και Πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτισμού, κ. Ελευθέριο Μυλωνά, με σκοπό να παρακολουθήσει τις εργασίες και να έρθει σε επαφή με εκπροσώπους του νομικού και επιχειρηματικού κόσμου της Ελλάδας και της Τουρκίας που μετέχουν στη συνάντηση και να τους κοινοποιήσει τα συστηματικά και συνεχή «ανοίγματα» που επιχειρεί ο Δ.Σ.Θ. στο χώρο των Βαλκανίων.

Σχόλια