To ALBA φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του το Sustainability Forum της Eurocharity

0

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η EuroCharity διοργανώνει το Sustainability Forum, ένα μοναδικό event για την αειφορία. Το Sustainability Forum 2013 – A training, networking and professional development event, θα πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτωβρίου 2013, στις εγκαταστάσεις του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece.

Πρόκειται για ένα πολυθεματικό εκπαιδευτικό Forum στο οποίο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν και να έρθουν σε επαφή με διεθνούς φήμης ομιλητές και ειδικούς σε θέματα αειφορίας. Το Forum θα αποτελείται και φέτος από εξειδικευμένα εργαστήρια (workshops) που αποσκοπούν στη στοχευμένη κατάρτιση των συμμετεχόντων αλλά και στη δικτύωσή τους με στελέχη ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων και εκπροσώπων διεθνών οργανισμών.

Τα εργαστήρια θα επικεντρωθούν στα παρακάτω θέματα: νέο υπό διαμόρφωση πλαίσιο GRI-G4, διασφάλιση απολογισμών, βασικές αρχές της ΕΚΕ και της αειφορίας, το νομικό πλαίσιο γύρω από την αειφορία, πιστοποιήσεις, οι προκλήσεις στην αγορά άνθρακα, ηγεσία, επιχειρήσεις και εκπαιδευτικοί οργανισμοί, κ.ά.

Οι εκπαιδευτές μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν:
• Δρ. Bruce Piasecki, President & Founder, AHC Group Inc.
• Laura Espinach, Reporting Framework Coordinator, Global Reporting Initiative.
• Sharon Jackson, Founder & Director, ESA.
• Joris-Johann Lenssen, Programmes Director, The Academy of Business in Society (ABIS).

Το Sustainability Forum 2013 απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες που ασχολούνται με την αειφορία, όπως sustainability/CSR managers, HR managers, marketing managers, ειδικούς επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, περιβαλλοντολόγους, μηχανικούς περιβάλλοντος, environmental risk managers, quality assurance specialists, μηχανικούς ΙΤ, νομικούς, επενδυτές, στελέχη MKO, φοιτητές κ.ά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Forum, επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://sustainabilityforum.gr/.

Χρήσιμες πληροφορίες
 Λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων ανά workshop, τηρείται σειρά προτεραιότητας.
 Για χορηγικές δυνατότητες επικοινωνήστε με: Γιώργος Τσιακαλάκης (τηλ.: 210 927 1118, E-mail: george.tsiakalakis@eurocharity.org).
 Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.
 Το κόστος συμμετοχής μπορεί να καλυφθεί από το ΛΑΕΚ/ΟΑΕΔ.

Υποστηρικτής: Συμβούλιο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη ΣΕΒ.
Carbon Neutral Partner: Green Evolution.
Web Partner: Think +.
Χορηγός Εικαστικής Επιμέλειας: Greenmind Advertising.
Χορηγός Εκτύπωσης: PressiousArvanitidis.
Χορηγοί Επικοινωνίας: Kathimerini English Edition, Κέρδος, Direction Εκδοτικός Οργανισμός, CSR Review, csrnews.gr, Marketing Week, Daily Fax, Plant Management,  HR Professional.

   

Σχετικά με τη EuroCharity
Η εταιρεία EuroCharity, με γραφεία σε Αθήνα και Βρυξέλλες, έχει σκοπό να προσφέρει καινοτόμες on-line και off-line υπηρεσίες σε θέματα που σχετίζονται με την εταιρική υπευθυνότητα, την πράσινη οικονομία, την αειφόρο ανάπτυξη και την επιχειρηματική αριστεία. Στα μέλη της περιλαμβάνονται εταιρείες, μη κυβερνητικές και μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, δημόσιοι φορείς, εκπαιδευτικά ιδρύματα, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, επαγγελματικά σωματεία, σύλλογοι και άλλοι φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Οι ηλεκτρονικοί οδηγοί Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Πράσινης Οικονομίας λειτουργούν στο www.eurocharity.gr για το ελληνικό κοινό και στο www.eurocharity.eu σε ευρωπαϊκό επίπεδο (European portal), τα οποία είναι κλιματικά ουδέτερα. Tο ηλεκτρονικό newsletter, η διοργάνωση συνεδρίων και άλλων εκδηλώσεων, η ενότητα Members-to-Members, η ετήσια έκδοση EuroCharity Yearbook και το Sustainability Forum συμβάλλουν στη δυναμικότερη προβολή του κοινωνικού και περιβαλλοντικού έργου των μελών της EuroCharity χτίζοντας γέφυρες μεταξύ αυτών, της αγοράς και της κοινωνίας μέσα στην οποία λειτουργούν. www.eurocharity.gr / www.eurocharity.eu