Το Διεθνές πρόγραμμα Πιστοποίησης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη μετά τη Νέα Υόρκη, το Τορόντο και το Λονδίνο.

0

Διοργανώνει στις 25 και 26 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη, το “Advanced Certified Sustainability (CSR) Practitioner Training” υπό την αιγίδα του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος.
Το διεθνές αυτό πρόγραμμα που έχουν παρακολουθήσει η πλειοψηφία των Διευθυντών Sustainability και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, παγκόσμιων εταιρειών και οργανισμών του Fortune 500, απευθύνεται σε όλα τα στελέχη των επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν γερές βάσεις σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Παρέχει τη δυνατότητα να λάβετε τον αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο από τον πιο σημαντικό μη κυβερνητικό φορέα σε θέματα πιστοποίησης της Μεγάλης Βρετανίας ΙΕΜΑ και σας προετοιμάζει να γίνετε οι CSR Leaders, πρωτοστατώντας στην αγορά και οδηγώντας την επιχείρησή σας ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.
Μάθετε περισσότερα για τις παγκόσμιες εξελίξεις σε επίπεδο ΕΚΕ και ενισχύστε τις γνώσεις σας με ένα μοναδικό εκπαιδευτικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες επιχειρηματικές ανάγκες.
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του προγράμματος: http://www.amiando.com/GNTVKKP.html
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ απευθυνθείτε στο csr@cse-net.org ή στο τηλ. 2108085565

Το Kέντρο Αειφορίας (CSE) κλείνει το 2015 δέκα χρόνια υπεύθυνης λειτουργίας στην Ελλάδα από όπου και ξεκίνησε την δραστηριοποίηση του το 2005. Το Κέντρο Αειφορίας είναι κορυφαίος εκπαιδευτικός  και συμβουλευτικός οργανισμός εξειδικευμένος στα θέματα Εταιρικής Υπευθυνότητας στην Ελλάδα με σημαντικά διεθνή δραστηριοποίηση . Με συγκριτικό πλεονέκτημα την  πολύχρονη εμπειρία επί θεμάτων ΕΚΕ, και η τεχνογνωσία που αυτή προσφέρει, έχει υποστηρίξει  και υλοποιήσει  πρωτοπόρες δράσεις που αφορούν στην εταιρική υπευθυνότητα, ενώ έχει σχεδιάσει στρατηγικές που ενισχύουν την καινοτομία και το υπεύθυνο επιχειρείν τόσο σε Εθνικό όσο και Διεθνές επίπεδο. Σήμερα το Κέντρο Αειφορίας δραστηριοποιείται  σε 38 χώρες και 5 ηπείρους και διαθέτει στο χαρτοφυλάκιο του  περισσότερους από 100 πελάτες μεταξύ των οποίων κορυφαίοι οργανισμοί στον τομέα τους όπως είναι η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΙΒ), Dubai Government, Εurochamber  of Commerce και Fortune 500, Lloyds banking group, Coca Cola, Walmart, ABM, LCI. Lincoln Financial Group.