Απηλλάγη των κατηγοριών ο Τζορτζ Ομπάμα

0

Αποσύρθηκαν όλες οι κατηγορίες εις βάρος Τζορτζ Ομπάμα, του Κενυάτη ετεροθαλούς αδελφού του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.
Ο Τζορτζ Ομπάμα συνελήφθη το Σαββατοκύριακο έχοντας στην κατοχή του μικροποσότητα μαριχουάνας, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.
«Συνελήφθη μαζί με κάποιους άλλους νεαρούς, ένας εκ των οποίων είχε στην κατοχή του ινδική κάνναβη. Ανακρίνονται από την αστυνομία αλλά το αδίκημα δεν είναι τόσο σοβαρό», ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Κένυας, Ερικ Κιράιτε.
Έγινε γνωστός τον περασμένο Αύγουστο όταν η ιταλική έκδοση του περιοδικού Vanity Fair τον εντόπισε και έγραψε ότι ζει με λιγότερο από ένα δολάριο την ημέρα.
Οι Ρεπουμπλικάνοι επιχείρησαν τότε να χρησιμοποιήσουν τα δημοσιεύματα για να επιτεθούν στον Ομπάμα στη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας.
Οι δύο άνδρες έχουν τον ίδιο πατέρα, τον Μπαράκ Ομπάμα τον πρεσβύτερο, αλλά κανένας τους δεν τον γνώρισε καλά. Εγκατέλειψε τον σημερινό πρόεδρο των ΗΠΑ όταν ήταν ακόμη βρέφος και δύο δεκαετίες αργότερα απέκτησε τον Τζορτζ. Σκοτώθηκε σε τροχαίο το 1983 όταν ο Τζορτζ ήταν μόλις έξι μηνών.

Σχόλια