Αργεντινή: Πατέρας κατηγορείται ότι βίαζε επί 30 έτη την κόρη του

0

Σάλο έχει προκαλέσει, στην Αργεντινή, η αποκάλυψη της δράσης 62χρονου που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του επί 30 χρόνια και θεωρείται ότι είναι ο πατέρας 10 παιδιών της. Την αποκάλυψη έκανε η διαδικτυακή εφημερίδα Notife της χώρας, ενώ η 43χρονη που υπέφερε στα χέρια του πατέρα της βρήκε τη δύναμη να τον καταγγείλει μόνο μετά τη σύλληψή του για ζωοκλοπή.
Η γυναίκα, που ζει στην επαρχία της Σάντα Φε, κατέθεσε, μεταξύ άλλων, ότι ο πατέρας της την απειλούσε συνεχώς με όπλο. Ιατρικές εξετάσεις και τεστ ταυτοποίησης γενετικού υλικού επιβεβαίωσαν τους ισχυρισμούς της 43χρονης, ενώ τα παιδιά της αγνοούσαν ότι ο παππούς τους ήταν και πατέρας τους. Από τα συνολικά δέκα παιδιά τα οκτώ βρίσκονται εν ζωή, καθώς ο μεγαλύτερος γιος αυτοκτόνησε όταν ανακάλυψε την αλήθεια.
Για να δικαιολογήσει τις εγκυμοσύνες της η γυναίκα αναγκαζόταν να λέει στα παιδιά της και τους γείτονες ότι κοιμόταν με άνδρες που στη συνέχεια την εγκατέλειπαν. Ο πατέρας της 43χρονης απειλείται τώρα με ποινές που αγγίζουν τα 20 έτη.

Σχόλια