Δεκαπέντε μήνες φυλάκιση για τον Μπόι Τζορτζ

0

Δικαστήριο καταδίκασε τον Βρετανό τραγουδιστής Μπόι Τζορτζ σε φυλάκιση 15 μηνών επειδή έδεσε με χειροπέδες έναν άνδρα συνοδό του και τον ξυλοκόπησε με μεταλλική αλυσίδα στο διαμέρισμά του στο Λονδίνο.
Ο 47χρονος πρώην αστέρας της ποπ κρίθηκε ένοχος για άσκηση «μη απαιτούμενης από τις περιστάσεις βίας», όπως δήλωσε ο δικαστής Ντέιβιντ Ράντφορντ του δικαστηρίου του Σνέρσμπρουκ, στο ανατολικό Λονδίνο.
Ο δικαστής έκρινε ότι η ενέργεια του Μπόι Τζορτζ ήταν προμελετημένη, ανηλεής και τραυμάτισε το θύμα, έχοντας ως αποτέλεσμα τη στέρηση της αξιοπρέπειάς του.
Στο δικαστήριο ο Μπόι Τζορτζ αρνήθηκε το εις βάρος του κατηγορητήριο και υποστήριξε ότι το θύμα, ο 29χρονος Νορβηγός Όουντεν Κάρλσεν, είχε κλέψει φωτογραφίες από τον φορητό του υπολογιστή.
Παραδέχτηκε, πάντως, ότι είχε δέσει με χειροπέδες τον Κάρλσεν τον Απρίλιο του 2007, λέγοντας ότι το έκανε για να ανακτήσει τα δεδομένα που του είχαν κλαπεί.
Οι δύο άνδρες είχαν έρθει σε επαφή μέσω ιστοσελίδας και είχαν συναντηθεί για μια φωτογράφηση πορνογραφικού χαρακτήρα, σύμφωνα με τις καταθέσεις στο δικαστήριο.
Ο συνήγορος του τραγουδιστή δήλωσε ότι ο πελάτης του και το θύμα συμπεριφέρθηκαν σαν «ηλίθιοι, τρελαμένοι από τα ναρκωτικά». Ο συνήγορος ζήτησε, επίσης, αναστολή της καταδίκης και αναφερόμενος στη μάχη του πελάτη του με τα ναρκωτικά.

Σχόλια