Δικαστική ήττα για πρώην μοντέλο του Playboy

0

Εφετείο της Αμερικής εξαφάνισε πρωτόδικη απόφαση με την οποία το πρώην μοντέλο του Playboy, Anna Nicole Smith αποκτούσε μέρος της περιουσίας του άνδρα της που πέθανε σε ηλικία 90 ετών. Συγκεκριμένα, σε πρώτο βαθμό η Σμιθ δικαιούτο 88 εκατ. δολάρια από την περιουσία του μεγιστάνα στις επιχειρήσεις πετρελαίων J. Howard Marshall του δεύτερου, ωστόσο το Εφετείο έκρινε ότι δεν μπορεί να πάρει τα χρήματα, κλείνοντας έτσι ένα κύκλο στην 9ετή δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Σμιθ και την οικογένεια του Μάρσαλ.

Η Σμιθ υποστήριξε στο δικαστήριο ότι παρά το γεγονός ότι δεν αναφέρεται στη διαθήκη του Μάρσαλ, αυτός της είχε υποσχεθεί ότι θα της άφηνε τη μισή του περιουσία, που ανέρχεται σε 1,6 δις δολάρια. Μετά την απόφαση του Εφετετείου, ο δικηγόρος της δήλωσε ότι η Σμιθ είναι έτοιμη να προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο της Αμερικής προκειμένου να ακυρωθεί η απόφαση.

Η γνωριμία της Σμιθ με τον Μάρσαλ έγινε σε ένα στριπ κλαμπ όπου αυτή δούλευε, και ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε το 1995 όταν αυτή ήταν 29 και ο επιχειρηματίας 89 ετών. Σημειώνεται πάντως ότι και οι δύο γιοι του Μάρσαλ βρίσκονται στα δικαστήρια σχετικά με τα μερίδιά τους πάνω στην περιουσία του πατέρα τους.

Σχόλια