Δικηγόρος καταγγέλλει προκλητική εμφάνιση βοηθού αντιδίκου στα έδρανα

0

Δικηγόρος με έδρα το Chicago, IL αναφέρει ότι ο αντίδικος του σε υπόθεση ενοχικής αξίωσης χαμηλών απαιτήσεων, χρησιμοποιεί αντιδεοντολογικά μέσα κατά την  επ’ ακροατηρίω διαδικασία. 

Πιο συγκεκριμένα ο δικηγόρος Τόμας Γκουτς υποστηρίζει ότι ο αντίδικος του Ντιμίτρι Φεοφάνοφ χρησιμοποιεί  τη βοηθό του, η οποία δεν πληρεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να παρευρίσκεται στα έδρανα, με μοναδικό σκοπό να αποπροσανατολίσει τους ενόρκους με την προκλητική εμφάνιση της.

Ο κ. Γκουτς ζήτησε από την δικαστή Ανίτα Ρίβκιν-Καρόδερς, την απομάκρυνση της βοηθού του αντιδίκου και με δήλωση του στους Chicago Sun Times προσέθεσε: “Προσωπικά μου αρέσουν τα μεγάλα στήθη, αλλά αντιτίθεμαι στη παρουσία προσώπου που δεν νομιμοποιείται να βρίσκεται στα έδρανα του δικαστηρίου – ειδικά όταν ήδη παρευρίσκονται δυο δικηγόροι – και ντυμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να επιζητά την προσοχή των παρευρισκομένων”.

Η δικαστής δεν έχει αποφανθεί ακόμη επί του συγκεκριμένου θέματος, άλλα στη φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο των  Chicago Sun Times, μπορείτε να κρίνετε μόνοι σας κατά πόσον η βοηθός του Φεοφάνοφ, ονόματι Ατένσια, παρακωλύει την ακροαματική διαδικασία.
 

Σχόλια