Δικηγόρος με Porsche βανδάλιζε αυτοκίνητα απρόσεχτων οδηγών

0

Ακούγεται σαν ευφάνταστο σενάριο τηλεοπτικής σειράς, αλλά η ιστορία του Ronald Clarke Mattson δικηγόρου με έδρα το Seattle, είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Ο κ. Mattson πάρκαρε συχνά την πολυτελή του Porsche στο γκαράζ ουρανοξύστη στο κέντρο του Seattle. Κατά την διάρκεια της περιήγησης του στους χώρους στάθμευσης τύχαινε να εντοπίσει αυτοκίνητα που δεν έχουν παρκάρει σωστά, τότε λοιπόν κατέβαινε από το αμάξι του και με το κλειδί του προκαλούσε ζημιές στο χρώμα των αυτοκινήτων ενώ αρκετές φορές τα «φιλοτεχνούσε»  και  με προσβλητικά σχόλια.

Έπειτα από αλλεπάλληλες καταγγελίες των πελατών του γκαράζ , η ομάδα φύλαξης του χώρου προχώρησε στον σχεδιασμό συντονισμένης επιχείρησης για τον εντοπισμό του δράστη. Στις 15 Μαρτίου η ομάδα τοποθέτησε “αυτοκίνητο δόλωμα” παρκαρισμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να καταλαμβάνει πολλές θέσης στάθμευσης.  

Ο κ. Ronald C. Mattson δεν άργησε να φανεί , κατέβηκε από την ασημί του Porsche και γρατζούνισε την μια πλευρά του αυτοκινήτου που είχε τοποθετηθεί ως δόλωμα. Η ομάδα ασφάλειας που είχε φροντίσει να βιντεοσκοπήσει το περιστατικό, παρέδωσε το σχετικό αρχείο στην αστυνομία η οποία εν συνεχεία προχώρησε στην σύλληψη του κ. Mattson. Ο κ. Mattson, στην αρχή αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη του στο περιστατικό,  εν συνεχεία  ομολόγησε και ζήτησε συγνώμη από τους παθούντες, τους οποίους και αποζημίωσε πλήρως για τις ζημιές που τους είχε προκαλέσει.    

Το ερώτημα είναι κατά πόσον η ηρεμία των εργαζομένων   θα αποκατασταθεί πλήρως,  την στιγμή που εκείνος εξακολουθεί να παρκάρει το αυτοκίνητο του στο ίδιο κτίριο ως εργαζόμενος στην εταιρία Wechsler Beckler, LLP.

 Με πληροφορίες από : Wall Street Journal

Σχόλια